Varainhankkijoita pk-seudun kauppakeskuksiin

Suomen Punaisen Ristin yhteistyökumppani Promotion Point Oy etsii varainhankkijoita Suomen Punaisen Ristin kampanjaan pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin

Yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin kanssa Promotion Point Oy kampanjoi pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa. Kiinteä ständi toimii tukena työllemme, kun kontaktoimme uusia asiakkaita.

Etsimämme henkilön tulee olla reipas ja positiivinen, valmis kohtamaan uusia ihmisiä ja ennen kaikkea häneltä tulee löytyä suurta halua tätä työtä kohtaan. Työssä kontaktoimme uusia asiakkaita kasvotusten ja siksi edellytämme työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä avoimella ja päättäväisellä asenteella hymyä unohtamatta.

Työskentelemme useammassa työvuorossa päivittäin ja työntekijöillä on mahdollisuus sitoutua niin kokopäiväiseen kuin osa-aikaiseenkin työhön. Kaikilta työntekijöiltä edellytämme kuitenkin mahdollisuuden työskennellä vähintään kahdessa vuorossa per viikko.

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoiseen varainhankintakampanjaan sekä iloisen ja kannustavan työyhteisön.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian ja tule kuulemaan lisää tarjoamastamme työstä! Enemmän Promotion Point Oy:stä ja Suomen Punaisen Ristin varainhankintakampanjasta voit lukea osoitteesta www.promotionpoint.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "SPR" osoitteeseen: [email protected]

Lisätietoa tehtävästä antaa Markus Gråsten p. 040 846 2478