Suhteellista verkkoympäristö – keskusteluapua verkossa

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt

Punaisen Ristin Nuorten turvatalot tarjoavat keskusteluapua myös verkossa. Voimme yhdessä pohtia elämää, siihen liittyviä suhteita ja niissä olevia haasteita.

Kyse voi olla esimerkiksi perheeseen tai läheisiin liittyvistä pulmista, mielenterveyden kysymyksistä, päivärytmin vaikeuksista, pelaamiseen liittyvistä haasteista tai muista elämään kuuluvista asioista. Etsimme ratkaisuja yhdessä nuoren, perheen, läheisten ja mahdollisesti muiden nuorta tukevien tahojen kanssa. Myös vanhemmat saavat tukea vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.

Voimme tavata nuorta yksin tai yhdessä hänen läheistensä kanssa. Tukea voivat hakea niin nuori, vanhempi, kumppani, ystävä, sukulainen kuin muu läheinen.

Tarjoamme kohtaamisia sekä videovälitteisesti että tekstimuotoisesti. Voit itse valita, mikä sopii sinulle parhaiten. Tukea verkossa antavat Punaisen Ristin alan ammattilaiset ja vapaaehtoiset.

Tapaamiset verkossa

Tämän ajanvaraus-linkin takaa pääset kalenteriin, josta voit tehdä matalalla kynnyksellä varauksen videotapaamiseen. Lähetämme sinulle ennen sovittua aikaa sähköpostiin linkin, joka vie sinut videotapaamiseen. Tässä kohtaa sinun ei tarvitse rekisteröityä, tai sitoutua mihinkään. Riittää, kun klikkaat itsesi videotapaamiseen sovittuna aikana, niin pohditaan tuen tarvetta yhdessä.

Suhteellista-chat

Joskus vaikeista asioista puhuminen kasvokkain, tai omalla äänellä tuntuu vaikealta. Toisille taas tekstin kautta juttelu toimii paremmin.Anonyymi Suhteellista-chat on auki ma-ke 17-20. Chatissa voit jutella ajatuksistasi ja suhteistasi tai kysyä lisää muista keskusteluavun muodoistamme.  

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko tehdä jotain merkityksellistä? Nuorten turvataloilla sekä Suhteellista-verkkoympäristössä auttavat alan ammattilaiset ja vapaaehtoiset yhdessä. Tarjoamme vapaaehtoisille monenlaisia auttamisen paikkoja. Voit esimerkiksi päivystää Suhteellista-chatissa.

Jos kiinnostuit niin ota meihin yhteyttä. Parannetaan yhdessä maailmaa!

Yhteystiedot

Projektipäällikkö Kati Kyyrö 040 352 9201

[email protected]