Auta heidät takaisin jaloilleen – Helsinki Running Day ja Naisten kymppi

Liity mukaan Punaisen Ristin hyväntekeväisyysjuoksu-tiimiin toukokuun Helsinki City Running Day ja Naisten Kymppi -juoksutapahtumissa. Näin yhdistät urheilun, yhdessä reippailun ja Syyrian sodassa vammautuneiden auttamisen.

Uutta Suomessa - hyväntekeväisyysjuoksu

Juoksutapahtumaan osallistumalla voit tehdä hyvää.  Sinulla on mahdollisuus kerätä sponsoreita, ja sitä kautta viedä apua Syyriaan.

Sponsoreiden kerääminen joukkueelle hyvän asian puolesta on helppoa. Jokainen osallistuja voi perustaa oman nettikeräyksen sivulla oma.punainenristi.fi ja toimia digikerääjänä aktiivisuutensa mukaan. 

”Auta heidät takaisin jaloilleen” on Punaisen Ristin kampanja syyrialaisten auttamiseksi

Vaarallisten aseiden saastuttamilla alueilla Syyriassa elää ihmisiä, joille miinat, pommit ja räjähteet ovat jokapäiväinen uhka. Suuri osa sota-alueella vammautuneista on lapsia ja nuoria, joista moni on loukkaantunut räjähteestä kesken leikin tai työn.
 
Pitkän sodan seurauksena terveydenhuolto on romahtanut. Pulaa on lääkkeistä, hoitolaitteista sekä sairaanhoitohenkilökunnasta.
 
Juoksemalla Punaisen Ristin tiimissä voit samalla kerätä varoja kuntoutuskeskuksille Syyriassa ja lähialueilla. Keskuksissa annetaan kipua lievittävää fysioterapiaa sekä tarjotaan proteeseja ja apuvälineitä, jotka helpottavat itsenäistä liikkumista.
 
Liikuntakyvyn palautuminen edistää henkistä toipumista ja antaa mahdollisuuden päästä mukaan leikkiin, opiskeluun ja työelämään.
 

19.5. Helsinki City Running Day

Valitse oma tapasi osallistua. 19.5. järjestetään
 
  • Helsinki City Maraton
  • Helsinki City Run puolimaraton,
  • Helsinki City Maratonviesti,
  • Helsinki City 5 km ja
  • lasten Chiquita Minimaraton. 
 
Maratonviesti on oiva tapa osallistua maratonille porukalla. Kokoamalla neljän hengen joukkueen jaatte maraton-matkan neljään etappiin ja pääsette yhdessä kokemaan liikunnan ja auttamisen riemua.
 
Aloita keräys, ja kerro siitä ystävillesi: http://oma.punainenristi.fi/helsinki-city-run
 

26.-27.5. Naisten Kymppi

Erityisesti naisille suunnattu, 10 km pituinen, iloinen juoksutapahtuma. 
 
Aloita keräys, ja kerro siitä ystävillesi: http://oma.punainenristi.fi/naisten-kymppi
 

Lisätietoja tapahtumista:

 

Täällä voit perustaa oman keräyksesi:

 

Kampanjat