Tervetuloa Kesäklubiin!

Joonas Brandt 2017
Nuori tai vapaaehtoinen: tule mukaan Kesäklubiin juuri sellaisena kuin olet!
Kuvaaja: Joonas Brandt 2017

Kiva kesä kuuluu kaikille! Kivan kesän esteenä voi olla kuitenkin monta asiaa, esimerkiksi kesätyön, rahan tai kavereiden puute.

Nuorten turvataloilla ja Helsingin ja Uudenmaan piirissä haluamme varmistaa, että ihan jokaisella on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja saada kesään rentoa ja kiinnostavaa tekemistä.
 
Kesäklubi koostuu nuorille aikuisille suunnatuista tapahtumista, joiden aikana nuoret aikuiset ja Punaisen Ristin vapaaehtoiset kokoontuvat välillä esimerkiksi piknikillä Helsingin saarissa, välillä megazonea tai frisbeegolfia rennosti kokeillen.
 
Tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä ja nauttia Suomen kesästä. Kesäklubiin osallistumiselle ei ole vaatimuksia, vaan jokainen voi tulla mukaan sellaisena kuin on.
 
Kesäklubi-kerrat pidetään kesäkuussa maanantaisin klo 13-16, keskiviikkoisin klo 17-20 ja lauantaisin 15.6. sekä 29.5. klo 13-16. Tarkemman ja tarvittaessa päivittyvän aikataulun löydät tämän linkin takaa.
 

Tervetuloa Kesäklubiin nuori aikuinen!

Oletko nuori aikuinen ja kaipaat kesäkuuhun rentoa, kivaa ja ilmaista tekemistä sekä uusien tuttujen tapaamista? 
 
Kesäklubissa vietämme kesäpäiviä hyvällä porukalla välillä piknikillä Helsingin saarissa, välillä vaikkapa megazonea kokeillen.
 
Tarkemman ja tarvittaessä päivittyvän Kesäklubin aikataulun löydät tämän linkin takaa. Voit tulla mukaan kerran tai vaikka joka kerta.
 
Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet! Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan maililla [email protected] tai Whatsapp-viestillä 050 407 3607.
 

Vapaaehtoiseksi Kesäklubiin

Tulisitko sinä Kesäklubin vapaaehtoiseksi? Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi juuri niin moneen kertaan kuin sinulle sopii. Kaikkiin tapahtumiin toivomme löytävämme viisi vapaaehtoista.
 
Järjestämme Kesäklubin vapaaehtoisille tiiviin perehdytyksen toukokuussa.
 
Voit ilmoittautua koulutukseen Lyydin kautta.
 
Jos sinulle herää kysymyksiä Kesäklubista, voit ottaa yhteyttä Helsingin ja Uudenmaan piirin Mia Niemelään ([email protected], 0405627201.).
 
Tehdään yhdessä kiva kesä kaikille!