Nuorten aikuisten Kesäklubi tarjoaa tekemistä pääkaupunkiseudulla elokuussa – tule mukaan!

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt

Haluamme Nuorten turvataloilla ja Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirissä tarjota mukavaa tekemistä nuorille aikuisille vaikean kevään jälkeen. Viime kesänä iloisen vastaanoton saanut nuorten aikuisten Kesäklubi järjestetään taas 3.-15. elokuuta.

Haluatko löytää kivaa tekemistä elokuuksi ja nauttia loppukesän lämpimistä päivistä  hyvässä seurassa? Kesäklubissa kokoonnumme viettämään aikaa kesäisten aktiviteettien parissa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.
 
Kokoonnumme yhdessä ulos esimerkiksi pelaamaan pallopelejä, tekemään katutaidetta tai tutustumme pääkaupunkiseudun kauniisiin luontokohteisiin. Toisinaan nautimme vain rennosti piknikeväistä.  
 
Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Toiminta järjestetään pääasiassa ulkoilmassa, jotta voimme säilyttää suositusten mukaiset turvavälit. 
 
Kesäklubin tarkoituksena on rento yhdessäolo ja tekeminen. Kesäklubiin osallistumiselle ei ole vaatimuksia, vaan jokainen voi tulla mukaan sellaisena kuin on. 
 

Ilmoittaudu mukaan!

 
Kesäklubi järjestetään 3.8.-15.8.2020 tiistai- ja torstai-iltaisin sekä kahtena lauantaina. Katso Kesäklubin ohjelma täältä.   
 
Voit osallistua Kesäklubiin yksin tai kaverin kanssa. Paikalla on aina Punaisen Ristin vapaaehtoisia, joten kaikki löytävät varmasti juttuseuraa.
 
Mukaan mahtuu aina korkeintaan 15 osallistujaa, jotta varmistamme suositusten mukaiset turvavälit. Lisäksi tarvitsemme osallistujien yhteystiedot, jotta saamme heihin yhteyden tarvittaessa  jälkikäteen. 
 
Tule mukaan kerran tai vaikka joka kerta! Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan sähköpostilla [email protected] tai Whatsapp-viestillä 040 855 2756. 
 

Vapaaehtoiseksi Kesäklubiin?

 
Tulisitko sinä Kesäklubin vapaaehtoiseksi? Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi juuri niin moneen kertaan kuin sinulle sopii. 
 
Järjestämme Kesäklubin vapaaehtoisille kahden tunnin perehdytyksen kesäkuussa. Aiemmin Kesäklubissa mukana olleiden vapaaehtoisten ei tarvitse käydä perehdytystä uudelleen.  
 
 
Jos sinulle herää kysymyksiä Kesäklubista, ole yhteydessä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse Kesäklubin työntekijään Taikaan: 040 855 2756.