Kotipolun tiimi

Joonas Brandt
Kotipolussa uskomme, että ratkaisuja löytyy, kun niitä etsitään yhdessä.
Kuvaaja: Joonas Brandt

Nuorten aikuisten ja lähiyhteisöjen tuki

Kotipolun moniammatillinen tiimi tukee 18-24-vuotiaita nuoria aikuisia ja heidän lähiyhteisöjään itsenäistymisen ja asumisen kysymyksissä.

Kaikki nuorten aikuisten kanssa työskentelevät Kotipolun tiimiläiset osaavat tukea sekä nuorta että nuoren lähiyhteisöä ja tehdä tarvittaessa töitä muun nuorta tukevan verkoston kanssa.

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää [email protected] tai 040 660 1108.

Kotipolun tiimi

Miki on Kotipolun projektipäällikkö. Mikin erityisosaamista on uusien asumisratkaisujen kehittäminen nuorille. Miki uskoo kokeilevaan ja ratkaisukeskeiseen työskentelyn tapaan sekä siihen, että parhaat ratkaisut löytyvät yhdessä tekemällä.

Niina V. tukee työssään nuoria aikuisia ja heidän lähiyhteisöjään. Erityisesti perheiden ja lähiyhteisöjen tukeminen on Niinan erityisvahvuus. Vapaa-ajallaan Niina tekee käsitöitä ja ulkoilee koirien kanssa.

Miina työskentelee nuorten aikuisten tukena Kotipolussa. Aikaisemmin Miina on työskennellyt vastaanottokeskuksessa ja osana työtään toiminut ammatillisena tukihenkilönä oleskeluluvan saaneille nuorille.

Johanna työskentelee nuorten aikuisten ja lähiyhteisöjen tukena. Hän on koulutukseltaan sosionomi ja seksuaalineuvoja. Johannalle on tärkeää, että jokainen nuori saa määritellä itse omat rajansa ja että jokainen nuori tulee kohdatuksi juuri sellaisena kuin on.

Niina K. on työskennellyt Nuorten turvataloilla jo pitkään ennen Kotipolkua. Sitä ennen Niina toimi Nuorten turvataloilla vapaaehtoisena. Niinalle on tärkeää, ettei itsenäistymistä nähdä vain asunnon löytämisenä, vaan osaksi itsenäistymistä kuuluu myös taloudelliset valmiudet ja lähiverkoston tuki.

Timppa tukee nuoria ja lähiyhteisöjä työssään. Aiemmin Timppa on työskennellyt muun muassa kouluttajana Katusovittelu-hankkeessa sekä ammatillisen erityisopetuksen opiskelijahuollossa. Timppa liittää itseensä muun muassa sanat herkkä, huumorintajuinen ja maailmanparantaja.

Hanna kerryttänyt monipuolista työkokemusta nuorten auttamisen parissa, ja hänen vahvuutenaan ovat asumiseen liittyvät kysymykset. Hanna on käynyt asumisneuvojan koulutuksen ja puhuu “vuokranantajaa.”

Silja tekee Kotipolussa viestintää ja vaikuttamista. Silja on sosiaalitieteilijä ja erilaisten kansalaisjärjestöjen kasvatti. Silja uskoo, että itsenäistyminen on etsimistä ja erään viisaan nuoren aikuisen sanoja lainaten "kokeilemista ja hapuilemista."