Hätäapukeräys Myanmariin

Kuva: IFRC Asia Pasific area
Kuva: IFRC Asia Pasific area

Hätäapukeräys Myanmariin

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Avun tarve Myanmarissa kasvaa. Lahjoita hätäapua.

Poliittiset jännitteet Myanmarissa aiheuttavat väkivaltaa ja levottomuutta ympäri maata. Humanitaarinen tilanne heikentyy nopeasti ja miljoonien ihmisten hätä kasvaa. Lue lisää ja lahjoita.

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Sairaalat ja terveydenhuolto ovat lähes toimintakyvyttömiä. Ihmiset sinnittelevät turvatakseen perustarpeensa, koska monen tulot ovat loppuneet ja perustarvikkeiden hinnat nousevat. Koronaviruksen leviäminen pahentaa köyhimpien ihmisten tilannetta entisestään.

Lahjoittamalla tuet Myanmarin Punaisen Ristin vapaaehtoisia, jotka antavat hengenpelastavaa apua. Vapaaehtoiset auttavat ambulanssikuljetuksissa ja ensiapupisteissä ympäri maata. Lisäksi lahjoituksilla tuetaan myös ilmaisia klinikoita yhteisöissä, joissa ihmisillä ei muutoin ole pääsyä terveydenhoitoon. Punainen Risti jakaa myös ruoka- ja käteisavustuksia eniten tarvitseville.

Myanmarin Punainen Risti on maan suurin humanitaarinen toimija, ja yksi ainoista, joilla on jatkuva pääsy apua tarvitsevien luo. Yli 2 000 Myanmarin Punaisen Ristin kouluttamaa vapaaehtoista auttaa ensiapupisteissä ympäri maata.

Helmikuusta lähtien he ovat antaneet hengenpelastavaa apua jo lähes 4 000 tarvitsevalle. Punaisen Ristin vapaaehtoisilla on ensiarvoisen tärkeä rooli koronan ehkäisyssä ja rokotuskampanjassa. Lisäksi Punainen Risti tukee pitkäkestoista avustustyötä Myanmarissa, jotta ihmiset voisivat elää terveinä ja turvassa.

Punaisen Ristin toimintaa ohjaavat inhimillisyyden, puolueettomuuden ja riippumattomuuden periaatteet. Myanmarin Punainen Risti auttaa heitä, joiden avun tarve on suurin.

Voit lahjoittaa myös

  • lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)
  • MobilePayllä numeroon 10900
  • Pivolla numeroon 888500 
  • soita numeroon 0600 12210 (10.01 €/puh + pvm)

Tilitiedot

Tili OP FI52 5000 0120 4156 73. Saaja: Punainen Risti. Viite: 5539.

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi

Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Myanmarin hätäapukeräys
Suomen Punainen Risti käynnistää keräyksen hädän lievittämiseksi Myanmarissa – Auta lahjoittamalla
Tule kuukausilahjoittajaksi
Tule kuukausilahjoittajaksi
Näin lahjoituksesi auttaa
Lahjoitusvarat käytetään auttamistyöhön