Olet osa turvaverkkoa

Niklas Meltio
Ole osa turvaverkkoa - liity jäseneksi.
Kuvaaja: Niklas Meltio

Punaisen Ristin jäsenyys on kannanotto inhimillisyyden puolesta. Mitä enemmän jäseniä, sitä tehokkaammin autamme yhdessä. Jo 20 euron vuosittaisella jäsenmaksulla olet osa turvaverkkoa, joka kannattelee apua tarvitsevia.

Suomen Punaisen Ristin jäsenenä olet mukana ainutlaatuisessa maailmanlaajuisessa verkostossa. Lähes jokaisesta maailman maasta löytyy Punaisen Ristin tai Puolikuun kansallinen yhdistys. Yhdessä ne muodostavat koko maapallon kattavan verkoston, joka tukee ja auttaa niitä, jotka tarvitsevat eniten apua.

Jäsenet ovat elintärkeä osa Punaista Ristiä.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään muuhun kuin jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenmaksusi mahdollistaa vapaaehtois- ja avustustyömme, ensiapukurssit, ystäväpalvelun ja paljon muuta toimintaa. Jäsenmaksusi ansiosta kykenemme auttamaan kriisitilanteissa nopeasti ja tehokkaasti sekä Suomessa että ulkomailla.

Jäsenmaksut

  • vuosijäsen (yli 29 v.) 20 € / kalenterivuosi
  • nuorisojäsen (alle 29 v.) 10 € / kalenterivuosi
  • ainaisjäsenyys 300 €

Perhejäsenyys

Samassa taloudessa asuvat voivat liittyä helposti perhejäseniksi. Aloita valitsemalla tältä sivulta jäsenyys ensimmäisen liittyjän iän mukaisesti, täytä liittyjän tiedot ja lisää tietoihin haluamasi perheenjäsenet. Ensimmäinen liittyjä maksaa normaalin vuosimaksun eli 20 tai 10 €, muut samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet seuraavasti:

  • aikuiset (yli 29 v.) 10 € / kalenterivuosi
  • nuorisojäsenet (alle 29 v.) 5 € / kalenterivuosi

- See more at: http://www.punainenristi.fi/membership#sthash.ZJShjkzc.dpuf

Jäsen saa monia etuja.

Jäsenetuina saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Avun maailma -lehden, jonka avulla voit seurata Punaisen Ristin toimintaa sekä Suomessa että maailmalla. Lisäksi saat alennusta muun muassa ensiapukoulutuksista.

Osallistut automaattisesti vuosiarvontoihin

Jäsenet osallistuvat vuonna 2017 automaattisesti neljään arvontaan. Voit voittaa Vain elämää – Cd-levyjä, Falck Tieturvan lahjakortin ja Bumerang-avaimenperän, lahjakortin (50 €) Punaisen Ristin verkkokauppaan tai Lindex-lahjakortin (150 €).

Lue lisää jäseneduista.

Liity jäseneksi nyt

Toimi näin: Siirry sivulle www.punainenristi.fi/jasen ja seuraa sivun ohjeita. Valitset itse, mihin osastoon haluat liittyä ja millainen jäsenyysmuoto sinulle sopii.