Jäsenenä osallistut automaattisesti arvontoihin

Niklas Meltio
Kuvaaja: Niklas Meltio

Mitä aikaisemmin keväällä maksat jäsenmaksusi, sitä useampaan arvontaan osallistut. Suosittele jäsenyyttä, ja tilaa e-lasku niin voittomahdollisuutesi paranevat!

Voittoja arvotaan neljä kertaa vuodessa: 

  • Vain elämää – Cd-levyjä, arvonta 15.3.2017. Voittaja on arvottu: Hannele K., Helsinki. Onnittelut!
  • Falck Tieturvan lahjakortti ja Bumerang-avaimenperä (3 kpl) arvonta 15.6.2017
  • lahjakortti 50 € Punaisen Ristin verkkokauppaan (3 kpl) arvonta 15.9.2017
  • Lindex-lahjakortti 150 € arvonta 15.12.2017.
 

Lisää voittomahdollisuuksiasi 

Mitä aikaisemmin keväällä maksat jäsenmaksusi, sitä useampaan arvontaan osallistut. Suosittele jäsenyyttä, ja tilaa e-lasku niin voittomahdollisuutesi paranevat entisestään.

Suosittele jäsenyyttä ystävälle

Tuomalla uusia jäseniä Punaiseen Ristiin, voittomahdollisuutesi paranevat. Saat yhden arvontalipukkeen yhtä uutta jäsentä kohti.
 
Uuden jäsenen tulee ilmoittaa sinut suosittelijaksi. Suosittelijan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen jäsennumero) kirjoitetaan verkossa Liity jäseneksi -lomakkeen lisätiedot-kohtaan. 
 

Tilaa e-lasku

Voittomahdollisuudet paranevat myös tekemällä e-laskusopimuksen jäsenmaksun osalta. Tällöin saa yhden arvontalipukkeen lisää.
 

Jäsenet osallistuvat vuonna 2017 automaattisesti neljään arvontaan. Voit voittaa Vain elämää – Cd-levyjä, Falck Tieturvan lahjakortin ja Bumerang-avaimenperän, lahjakortin (50 €) Punaisen Ristin verkkokauppaan tai Lindex-lahjakortin (150 €).