Tule osaksi avun ketjua

Ostamalla kotimaisen Avun ketju -heijastimen olet mukana varmistamassa, ettei kukaan jää hädän keskellä yksin.

Vuoden pimeimpään aikaan on hyvä käyttää useaa heijastinta ulkona liikkuessa.

Kotimainen Avun ketju -heijastin on täydellinen lahja perheenjäsenelle, ystävälle tai kollegoille. Se on helppo lähettää myös postitse.

Heijastimen tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta kriisivalmiuteen ja varautumiseen sekä eniten apua tarvitsevien auttamiseen kotimaassa ja maailmalla.

Näin tulet osaksi avun ketjua

Heijastimia myyvät vuoden loppuun saakka S-ryhmän ruokakaupat (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Foodmarket Herkku) sekä Tokmanni-tavaratalot ja valikoidut museot: Heureka, Didrichsen, Turun taidemuseo, Temppeliaukion kirkon matkamuistomyymälä sekä Museo- ja tiedekeskus Luuppi. Heijastimia on myynnissä rajoitettu erä. 

Voit ostaa heijastimen myös Punaisen Ristin verkkokaupasta. Heijastimen hinta on viisi euroa.

Avun ketju -heijastin on Avainlippu-tuote

Heijastin tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden auttaa. Lahjaksi annettu heijastin liittää myös ystävät ja läheiset osaksi yhteistä Avun ketjua, ja edistää käyttäjänsä turvallisuutta.

Liikenneturvan mukaan heijastin parantaa jalankulkijan näkyvyyttä liikenteessä moninkertaisesti. Silti, vaikka laki velvoittaa käyttämään heijastinta, sitä käyttää vain joka toinen tiellä liikkuja. Toisin sanoen myös lahjaksi annettu Avun ketju -heijastin tulee todennäköisesti tarpeeseen.

Avainlippu-tuote täyttää sekä lakisääteiset vaatimukset että laatustandardit. Kotimaisena design-tuotteena se tarjoaa myös yhden tavan tukea suomalaista työtä.

Krista Kosonen antaa kasvot Avun ketju -kampanjalle

Näyttelijä Krista Kosonen antaa kasvot Avun ketju -kampanjalle.
Näyttelijä Krista Kosonen antaa kasvot Avun ketju -kampanjalle. Kuva: Sara Lehtomaa / Suomen Punainen Risti

– Mielestäni meillä on velvollisuus auttaa toinen toisiamme silloin, kun siihen on mahdollisuus, Krista Kosonen tiivistää.

YouTube-upotuksen esikatselukuva
Avun ketju -heijastin lanseerattiin Helsingin Musiikkitalolla 12.8.2021. Video: Suomen Punainen Risti