Tule osaksi avun ketjua

Kuva: Sara Lehtomaa / Suomen Punainen Risti

Ostamalla kotimaisen Avun ketju -heijastimen olet mukana varmistamassa, ettei kukaan jää hädän keskellä yksin.

Kotimainen Avun ketju -heijastin on nyt myynnissä. Heijastimen tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta kriisivalmiuteen ja varautumiseen sekä eniten apua tarvitsevien auttamiseen kotimaassa ja maailmalla.

Näyttelijä Krista Kosonen antaa kasvot Avun ketju -kampanjalle. 

Kun auttaa muita silloin kun voi, apua saa myös itse silloin kun sitä tarvitsee.

Keräykseen osallistumista helpottaa myös varmuus siitä, että annettu apu menee perille. Suomen Punainen Risti on läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Apu suunnataan sinne, missä apua eniten tarvitaan.

– Mielestäni meillä on velvollisuus auttaa toinen toisiamme silloin, kun siihen on mahdollisuus, Krista Kosonen tiivistää.

Näin tulet osaksi avun ketjua

Jaa itsestäsi kuva sosiaalisessa mediassa Avun ketju -heijastimen kanssa. Kannusta samalla seuraajiasi liittymään avun ketjuun, ostamaan oma heijastin ja käyttämään sitä pimenevissä illoissa. Mainitse postauksessasi @punainenristi ja #avunketjuheijastin.

Heijastimia myyvät vuoden loppuun saakka S-ryhmän ruokakaupat (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Foodmarket Herkku) sekä 12.8. - 31.10. Tokmanni-tavaratalot ja valikoidut museot: Heureka, Didrichsen, Turun taidemuseo, Temppeliaukion kirkon matkamuistomyymälä sekä Museo- ja tiedekeskus Luuppi. Heijastimia on myynnissä rajoitettu erä. 

Voit ostaa heijastimen myös Punaisen Ristin verkkokaupasta. Heijastimen hinta on viisi euroa.

Avun ketju -heijastin on syksyn paras hankinta; siinä yhdistyvät elintärkeä auttamistyö, parempi liikenneturvallisuus ja suomalaisen työn tukeminen. Kuva: Sara Lehtomaa / Suomen Punainen Risti

Voita heijastinreppu

Osallistu arvontaan Facebookissa! Voit voittaa Punaisen Ristin heijastavan repun itsellesi ja kaverillesi.

Siirry Facebook-arvontaan ja katso ohjeet

Krista Kosonen: "Koskaan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu."

Itsekin Nälkäpäivän lipaskerääjänä toiminut Krista Kosonen puhuu kampanjasta tunteella; keräyksen myötä syntyneet kohtaamiset ovat olleet ihania, ja auttamisesta tulee hyvä mieli.

Näyttelijä kertoo myös tiedostaneensa korona-aikana ympäristössään lisääntyneet epävarmuuden tunteet ja avun tarpeen:

– Olen tajunnut kirkkaasti sen, miten paljon me ihmiset tarvitsemme toistemme apua. Koskaan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu.

Avun ketju tehdään yhdessä, jotta kaikista suurimman hädän keskellä olevat ihmiset saisivat apua.

Heijastimen viesti on: Ollaan toistemme tukena. Aina.

Avun ketju -heijastin on Avainlippu-tuote

Heijastin tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden auttaa. Lahjaksi annettu heijastin liittää myös ystävät ja läheiset osaksi yhteistä Avun ketjua, ja edistää käyttäjänsä turvallisuutta.

Liikenneturvan mukaan heijastin parantaa jalankulkijan näkyvyyttä liikenteessä moninkertaisesti. Silti, vaikka laki velvoittaa käyttämään heijastinta, sitä käyttää vain joka toinen tiellä liikkuja. Toisin sanoen myös lahjaksi annettu Avun ketju -heijastin tulee todennäköisesti tarpeeseen.

Heijastin on Avainlippu-tuote, joka täyttää sekä lakisääteiset vaatimukset että laatustandardit. Kotimaisena design-tuotteena se tarjoaa myös yhden tavan tukea suomalaista työtä.

YouTube-upotuksen esikatselukuva
Avun ketju -heijastin lanseerattiin Helsingin Musiikkitalolla 12.8.2021. Video: Suomen Punainen Risti
Osallistu Nälkäpäivä-keräykseen
Osallistu Nälkäpäivä-keräykseen