Arvonnan säännöt

Jäsenet osallistuvat automaattisesti neljään vuosiarvontaan.

Jäsenet osallistuvat vuonna 2018 automaattisesti neljään arvontaan. Voit voittaa Canon EOS M100 -kameran, Falck Tieturvan lahjakortin, ja Bumerang-avaimenperän, lahjakortin (50 €) Punaisen Ristin verkkokauppaan tai BR-Lelut -lahjakortin (135 €).

1. Arvonnan järjestää Suomen Punainen Risti

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä: Arvontaan voi osallistua 1.1. – 30.11.2018.
 
3. Arvontaan osallistuminen: Arvontaan osallistuvat kaikki jäsenmaksunsa 1.1. – 30.11.2018 maksaneet henkilöt sekä 1.1. – 30.11.2018 tapahtumapaikoille jätetyt ja sähköisesti täytetyt arvontalomakkeet. Arvontaan eivät osallistu sen suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneet henkilöt ja heidän perheenjäsenensä.
 
4. Arvonnan suorittaminen ja voittajille ilmoittaminen: Palkinnot arvotaan puolueettoman henkilön läsnä ollessa 15.3., 15.6., 14.9. ja 14.12.2018. 
 
Jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet, arvontalomakkeen tapahtumissa jättäneet ja Punaisen Ristin verkkosivuilla tai sosiaalisen median kanavissa arvontalomakkeen täyttäneet henkilöt osallistuvat kaikkiin jäljellä oleviin arvontoihin. 
 
  • 15.3. arvontaan osallistuvat helmikuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet ja arvontakortin tapahtumapaikoille jättäneet. 
  • 15.6. arvontaan osallistuvat toukokuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet ja arvontakortin tapahtumapaikoille jättäneet. 
  • 14.9. arvontaan osallistuvat elokuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet ja arvontakortin tapahtumapaikoille jättäneet. 
  • 14.12. arvontaan osallistuvat marraskuun loppuun mennessä jäsenmaksunsa maksaneet ja arvontakortin tapahtumapaikoille jättäneet. 
Jäsen voi suositella jäsenyyttä tuttavilleen. Jos tuttava liittyy jäseneksi ja jos hän ilmoittaa suosittelijan yhteystiedot jäseneksi liittymisen yhteydessä, saa suosittelija yhden arpalipukkeen per uusi jäsen. 
 
Jäsen voi kasvattaa voittomahdollisuuksiaan hankkimalla uusia jäseniä ja siirtymällä e-laskutukseen jäsenmaksun osalta:
 
A. Jäsen saa yhden arvontalipukkeen yhtä uutta jäsentä kohden.
 
Uuden jäsenen tulee ilmoittaa suosittelijan yhteystiedot jäseneksi liittymisen yhteydessä.
Arvontalipuke on voimassa liittymiskuukauden jälkeisissä arvonnoissa. 
 
B. Jäsen saa yhden ylimääräisen arvontalipukkeen tekemällä e-laskusopimuksen jäsenmaksun osalta. 
 
Arvontalipuke otetaan huomioon sopimuksen tekokuukauden jälkeisissä arvonnoissa.
 
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 
Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton palkinto arvotaan uudelleen.
 
5. Palkinnot vuonna 2018: 
 
  • BR-Lelut -lahjakortti (135 €) arvotaan 15.3.,
  • Falck Tieturvan lahjakortti ja Bumerang-avaimenperä (3 kpl) arvotaan 15.6.,
  • lahjakortti 50 € Punaisen Ristin verkkokauppaan (3 kpl) arvotaan 14.9. ja
  • Canon EOS M100 -kamera arvotaan 14.12.2018.
6. Arvonnan julkisuus: Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvontojen tulokset julkaisemissaan lehdissä, verkkosivuilla, uutiskirjeissä sekä sosiaalisen median kanavissa.