Auttaminen liikenneonnettomuudessa kouluttajakoulutus (LEK)

Punainen Risti Ensiapu
Kuvaaja: Punainen Risti Ensiapu

Auttaminen liikenneonnettomuudessa -kouluttajakoulutus on Suomen Punaisen Ristin suunnittelemaa ja toteuttamaa, liikenneopettajille tarkoitettua lisäkoulutusta.

Liikenne-ensiavun (LEK) kouluttajakoulutus antaa oikeudet ja valmiudet toteuttaa "Auttaminen liikenneonnettomuudessa" -osiota SPR tuottaman oppimateriaalin avulla osana autokoulun ajokorttikoulutusta.

Koulutuksen tarkoituksena on lisätä ajokorttikoulutusta suorittavan henkilön valmiuksia ja taitoja aloittaaensiavun antaminen liikenneonnettomuudessa. kouluttaa kahden oppitunnin mittaista "Auttaminen liikenneonnettomuudessa" -osiota SPR:n tuottaman oppimateriaalin avulla osana autokoulun ajokorttikoulutusta.

SPR:n tavoitteena on lisätä ajokorttikoulutusta suorittavan henkilön valmiuksia ja taitoja aloittaa auttaminen ja ensiavun antaminen sekä lisäavun hälyttäminen liikenneonnettomuudessa.

Koulutukset

Ensimmäisenä päivänä suoritetaan hätäensiapuosuus (8t) ja toisena päivänä Auttaminen liikenneonnettomuudessa -kouluttajaosuus (8t). Koulutukseen kuuluu myös verkko-osuus,  joka tulee olla suoritettuna ennen lähikoulutuspäiviä. Koulutuspäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy viimeistään klo 17.00. Koulutuksen laajuus on 2 op.

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 550,00 euroa + alv. 24 %, yhteensä 682,00 euroa, sisältäen koulutuksen, lounaan ja kahvit.

Osallistuessasi koulutukseen yksityishenkilönä, voit maksaa kurssimaksun verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli maksajana on yritys tai yhteisö anna laskutustiedot valmitsemalla verkko- tai paperilasku.

Peruutusehdot:

Kurssimaksu sisältää ilmoittautumis/varausmaksua 124 euroa (sis. alv. 24 %), joka veloitetaan kurssilaisen peruessa kurssin. 14 vuorokautta ennen koulutuspäivää tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Peruutus sairasutapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi koulutukseen, saat 100 % kurssimaksusta takaisin esittämällä sairauslomatodistuksen (7 vrk) kuluessa kurssista.

LIIKENNE-ENSIAVUN KOULUTTAJAKOULUTUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN:

Syksyn 2018 liikenne-ensiavun kouluttajakoulutuksiin ilmoittautuminen on päättynyt.

Seuraava koulutus ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla.

Koulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15. Mahdollisesta peruuntumisesta/siirrosta ilmoitamme osallistujille.