Nuorisotoimikunta

Jani Rutanen
Valtakunnallisen nuorisotoimikunnan jäseniä ovat Joonatan Juhajoki, Julia Mettovaara, Noora Magd, Hanna Åkerlund, Tomi Malinen, Otto Kari (pj) ja Laura Musta (vpj).
Kuvaaja: Jani Rutanen

Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen nuorisotoimikunta aloitti toimintansa lokakuussa 2014. Toimikunnan tehtävänä on kehittää järjestön nuorisotoimintaa.

Toimikunnan jäseninä vuosina 2014–2017 toimivat Hanna Åkerlund, Tomi Malinen, Julia Mettovaara, Joonatan Juhajoki ja Noora Magd. Toimikunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Laura Musta ja puheenjohtajaksi Otto Kari, joka on lisäksi Suomen Punaisen Ristin hallituksen varapuheenjohtaja.

Toimikuntalaiset ovat 15–29-vuotiaita Suomen Punaisen Ristin jäseniä, joilla on asiantuntemusta ja kokemusta Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta. Nuorisotoimikunta kokoontuu säännöllisesti toimikautensa aikana ja käsittelee muun muassa Suomen Punaisen Ristin kouluyhteistyön vahvistamista, Reddie Kids varhaisnuorisotoiminnan laajentamista, pitkäjänteisen nuorisotoiminnan mallintamista, nuorten ystävätoiminnan kehittämistä, nuorten brändin rakentamista sekä nuorten luottamusjärjestelmän uudistamista.

Nuorisotoimikunnan yhteystiedot

Kampanjat