Ensiapu- ja ensihoitosymposium 7-8.2. Helsingissä

Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin.

Symposiumi järjestetään jo 19. kertaa. Luennoitsijat ovat alansa huippuja ja luvassa tänä vuonna myös poikkitieteellistä näkökulmaa aiheisiin.
 
Tapaturmien ja sairauskohtausten ohella erilaiset muut uhkaavat tilanteet lisääntyvät yhteiskunnassa ja koskettavat niin yksilöä kuin yhteisöjä. 
 
Miltä varautuminen näyttäytyy kansalaisten näkövinkkelistä? Miten viranomaiset ja muut eri tahot varautuva radikalisoitumiseen ja muihin uhkiin? Entä, miten suuronnettomuustilanteessa toimitaan ensiavun antajana tai ammattilaisena? 
 

Ohjelma

 
 
Symposiumohjelman lisäksi tarjolla on monipuolinen näyttely, mistä saat myös vinkkejä ensiavun kouluttamiseen. Osassa näyttelyosastoissa on osallistavaa oheistoimintaa, jossa osallistujat saavat haastaa itseään ja osaamistaan. 
 

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Aika ja paikka

 
Ensiapu- ja ensihoitosymposium järjestetään 7.-8. helmikuuta 2019 Helsingissä, hotelli Scandic Park Visionissa, Mannerheimintie 46 00260 Helsinki. 
 

Osallistumismaksu

 
Osallistumismaksu on 410 euroa. Hinta sisältää symposiumin luennot, aamiaisen, lounaat ja kahvit kumpanakin symposiumpäivänä sekä muut materiaalit.
 
Valitessasi laskun, lähetetään se kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä lukien. Viivästyskorko on 7 prosenttia. 
 

Muutokset ja peruutukset

 
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 15.1.2019 jälkeen symposiumin koko hinta.
 
Mikäli osallistujan nimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa järjestäjälle viipymättä. Mahdolliset peruuttamiset ja nimen vaihdokset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla: [email protected]
 

Majoitus:

 
Majoituksen varaamisesta vastaa jokainen osallistuja itse. Hotelli Scandic Parkista voi varauskoodilla SUO070219_001 varata huoneen symposiumin kiintiöstä joko soittamalla numeroon 09 47 371 tai laittamalla sähköpostia [email protected].
 
Hinta yhden hengen huoneessa on 114 e/yö, kahden hengen huoneessa 134 e/ yö ja kolmen hengen huoneessa 154 e/yö. 

Lisätiedot

 
Ota yhteyttä sähköpostitse, lisätietoja antaa [email protected]