Ensiaputaitoja kotimaahan, lahjoituksena tai lahjaksi

Alejandro Lorenzo
Punaisen Ristin ensiapuryhmät päivystävät muun muassa useilla kesäfestareilla, missä ne tekevät tiivistä yhteistyötä Punaisen Ristin päihdetyön ja Rikosuhripäivystyksen kanssa. Kuva on lavastettu.
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo

Koetko ensiaputoiminnan tärkeäksi, mutta et itse ehdi toimimaan vapaaehtoisena ensiapuryhmässä? Voit auttaa myös lahjoittamalla Hyväpäivä-keräykseen tai tekemällä Merkkiteon.

Punaiset liivit ovat usein lähempänä kuin moni huomaakaan. Juhlapäivinä, konserteissa ja urheilutapahtumissa päivystävät Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset takaavat, että onnettomuuden tai sairaskohtauksen sattuessa apu on lähellä.

Voit tukea Punaisen Ristin ensiaputoimintaa tekemällä lahjoituksen Hyväpäivä-keräykseen. Tämä on lahjoitus kotimaan toimintaan, ja tuet sillä työtämme turvallisemman arjen puolesta. Ensiapuryhmätoiminnan lisäksi Hyväpäivä-keräyksellä tuetaan myös Punaisen Ristin ystävätoimintaa ja terveyspisteitä. Voit tukea kotimaan toimintaamme myös kuukausilahjoittajana ja myös niin, että puolet kuukausilahjoituksestasi menee katastrofirahastoon ja puolet kotimaan toimintaan.

Toinen tapa tukea kotimaan toimintaamme on Merkkiteko: Ensiaputaitoa kotimaahan. Voit antaa sen myös lahjaksi, jolloin lähetämme sähköpostiisi todistuksen lahjan saajalle. Mikäli haluat, toimitamme kortin lahjastasi myös postitse.

Maailma tarvitsee pieniä tekoja, joiden merkitys on suuri. Kiitos, että autat!