Nopean viestinnän verkosto

NOVI - Nopean viestinnän verkosto

Suomen Punaisen Ristin päihdetyö ylläpitää päihdetiedon Nopean viestinnän verkostoa, joka toimii Google-sähköpostiryhmänä. Verkoston avulla ehkäistään päihteiden käyttöä ja käytöstä johtuvia terveys- ja sosiaalihaittoja. Siihen voivat liittyä toimijat, jotka työssään kohtaavat päihteiden käyttöä säännöllisesti ja haluavat tiedottaa havainnoistaan, esim. uusista aineista tai käyttötrendeistä, sekä vastaavasti saada niistä tietoa.

Voit hakea jäsenyyttä tästä

Saatuasi vahvistusviestin jäsenyydestäsi voit lähetä sähköpostia koko ryhmälle osoitteeseen
[email protected]
Myös yksittäiset ja heikot havainnot sekä kysymykset ovat tervetulleita!

Viestit saapuvat muiden jäsenten sähköpostiin. Kun haluat jatkaa keskustelua, klikkaa ”vastaa” ja tarkista, että viestin vastaanottajan kohdalla on tämä sama osoite.

Jos sinut on liitetty Gmail-osoitteella tai olet luonut / luot osoitteellasi Google-tilin, pääset sähköpostikeskustelun lisäksi käsiksi ryhmän Google-sivuun. Sivulla voit helposti tarkastella aiempia viestejä, myös ennen liittymistäsi käytyjä keskusteluja sekä tarkistaa, ketä verkostoon kuuluu ja muuttaa omia asetuksiasi. Pelkkä sähköpostikäyttö ei edellytä Gmail-osoitetta eikä Google-tiliä.

Jos haluat tavoittaa verkoston ylläpidon, esimerkiksi ongelmatapauksissa, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]