Alueellisten toiminnantarkastajien koulutus Harjavallassa 29.9.2018

29.9.2018
Punaisen Ristin maine ja kansalaisten luottamus toimintaa kohtaan on kaikkien järjestöyksiköiden yhteinen menestystekijä. Tähän liittyen myös tarkastusjärjestelmän toteutustapaan on kiinnitetty huomiota. Osastojen toiminnantarkastus on keskeinen osa tarkastusjärjestelmää. Järjestön tarkastusvaliokunta ja hallitus ovat käsitelleet kokouksessaan järjestön alueellista toiminnantarkastusmallia, jolla pyritään yhdenmukaistamaan osastojen toiminnantarkastusten toteuttamista.
Sijainti:
Hiitteenharjuntie 1, 29200, Harjavalta
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Satakunnan piirin alueen osastoille järjestetään alueellinen toiminnantarkastajien koulutus lauantaina 29.9.2018 Harjavallassa. Koulutuksessa käydään läpi monipuolisesti niitä asioita, jotka toiminnantarkastajien tulee huomioida tarkastuksia tehdessään.

Koulutukseen ovat tervetulleita nykyiset osastojen toiminnantarkastajat, mutta toiveena on että mukaan löydetään myös uusia ihmisiä, joille useamman osaston toiminnantarkastajan toimiminen voisi olla sopiva, kiinnostava vapaaehtoistehtävä. Toiveena on, että koulutukseen osallistuvat voisivat toimia jatkossa useamman osaston toiminnantarkastajina, mikä yhdenmukaistaa käytäntöjä eri osastoissa ja koko järjestössä.

Kouluttajina päivässä toimivat osastokirjanpidon tiiminvetäjä Liisa Karhu ja sisäinen tarkastaja Carita Granat SPR keskustoimistosta.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 21.9.2018 tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/toiminnantarkastajienkoulutus_290918

Aika: Lauantai 29.9.2018 klo 9.00 – 16.00

Paikka: Hotelli Hiitteenharju, Hiitteenharjuntie 1, 29200 Harjavalta

Päivän alustava ohjelma

9.00  Aamukahvi ja tervetuloa

SPR:n arvot, toiminta ja toimintalinjaus

Talouden perusteet, osastojen toimintaa ohjaavat säännöt ja ohjeet

Yleisesti tilin- ja toiminnantarkastuksesta

Toiminnantarkastajan rooli

SPR:n osastojen toiminnantarkastus

Tarkastussuunnitelma

Tarkastuksen suorittaminen ja sisältö

12.00  Lounastauko

Toiminnantarkastuksen raportointi

Tarkastuksen haasteet

Tuki toiminnantarkastajille ja korvaukset

RedNet, materiaalipankki

Koulutukset, neuvonta, yhteyshenkilöt

Korvaukset, M2

16.00  Päivän yhteenveto ja päätös

Tervetuloa koulutukseen!

Kampanjat