Delta i Hungerdagen i Esbo 2018

20. - 22.9.2018
Sijainti:
Esbo centrum, 02100, Esbo
Tapahtuman tyyppi: 
  • Keräykset

Välkommen som insamlare under Hungerdagen 20-22.9.2018!

Vänner, snart är Hungerdagen här!
 
Har du möjlighet att komma med som insamlare under en eller några timmar tillsammans med oss andra frivilligarbetare i Esbo svenska Röda Kors? Vår avdelning har en insamlingspunkt vid Prisma-butiken i Olars. Där finns vi torsdag, fredag och lördag mellan klockan 10 och klockan 18. Vi samlar in pengar från förbipasserande, delar ut insamlingsbössor till er insamlare och tar emot era bössor igen när dagen är slut. Insamlingspunkten finns direkt utanför butikens kassor.
 
Det är viktigt och roligt att vara insamlare för Hungerdagen. Kom ihåg att din tid är ovärderlig för någon människa här hemma eller ute i världen! Dessutom är det lätt att samla in pengar för Hungerdagen -  insamlingen är så pass väletablerad och älskad bland finländarna att det är tradition att ge åtminstone en liten slant.
 
Insamlingen pågår 20-22 september, men ju fortare vi får din intresseanmälan desto lättare har vi att planera materialanskaffningen. Du kan anmäla dig här eller ta direkt kontakt med vår insamlingsledare Lisa Fordell.
 
Välkommen med!
 

Kontaktuppgifter: Lisa Fordell, 050 373 4279, esbosvenska(at)gmail.com

Kampanjat