Läksyhelppi ohjaajakoulutus

13.4.2019
9:00 - 15:00
LäksyHelpin koulutetut vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia koulutehtävien teossa sekä kuuntelevat ja tukevat heitä myötätuntoisesti. Läksyjenteon jälkeen pelataan myös oppimista tukevia pelejä ja jutellaan. Ohjaajille ei ole erityisvaatimuksia. Tärkeitä ominaisuuksia ohjaajalle ovat yli 15-vuoden ikä, kyky empaattiseen kuunteluun ja vuorovaikutukseen, halu auttaa ja kannustaa sekä reipas mieli.
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 b (käynti Perhonkadun puolelta), 00100, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Jäsenille ilmainen, muille 20 euroa
Järjestäjä: 
Keski-Helsingin osasto

LäksyHelpin koulutetut vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia koulutehtävien teossa sekä kuuntelevat ja tukevat heitä myötätuntoisesti. Läksyjenteon jälkeen pelataan myös oppimista tukevia pelejä ja jutellaan.

Ohjaajille ei ole erityisvaatimuksia. Tärkeitä ominaisuuksia ohjaajalle ovat yli 15-vuoden ikä, kyky empaattiseen kuunteluun ja vuorovaikutukseen, halu auttaa ja kannustaa sekä reipas mieli.

Kurssin tavoitteena on ymmärtää LäksyHelppi-kerhotoiminnan merkitys ja mitä Punaisen Ristin periaatteet ja arvomaailma tarkoittavat LäksyHelppi-kerhoissa. Opimme myös, millaisia oppimishaasteita lapsilla voi olla ja ymmärtää vuorovaikutuksen merkitys oppimistilanteissa.

Ilmoittautumiset kurssille ja lisätiedot kouluttaja Marena Tiaskorpi-Mattila 
Kahvi/tee tarjoilu, lounas omakustanteinen 

Hinta: jäsenille maksuton ja muille osallistujille 20€. Kerhonohjaajien toivotaan liittyvän Punaisen Ristin jäseniksi. Lisätietoa jäsenyydestä löydät täältä: www.punainenristi.fi/medlemskap

Kampanjat