Rasisminvastaisen viikon ohjelmaa Porissa

20. - 26.3.2017
Sijainti:
-, 28100, Pori
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Punaisen Ristin rasisminvastaista viikkoa vietetään tänä vuonna 20.–26.3. Rasisminvastainen viikko rakentuu YK:n yleiskokouksen vuonna 1966 julistaman rasisminvastaisen päivän ympärille, jota vietetään kaikissa YK:n jäsenmaissa 21.3. Rasisminvastaisen viikon aikana järjestettävät tapahtumat kutsuvat ihmisiä vastustamaan rasismia ja etnistä syrjintää eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

Kiehumispiste-elokuvanäytös, tiistai 21.3. klo 19, Finnkino, Pori:

Kiehumispiste on dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvanpaikanhakijoihin – kunnioittaen ja stereotypioita karttaen. Se on tarkoitettu keskustelun herättäjäksi ja katsottavaksi yhdessä kaikkialla siellä missä ihmiset kohtaavat. Elokuvan jälkeen on varattu aikaa keskustelulle. Lisätiedot elokuvasta: http://boilingpoint.fi/. Tapahtuman järjestää SPR Satakunnan piiri yhteistyössä Pori Film Festivalin kanssa.

Näytös on kaikille avoin ja siihen on vapaa pääsy! Tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/kiehumispiste

 

#MinäPäätän-tempaus, sunnuntai 26.3. klo 13.30–16, Kauppakeskus Puuvilla

Porin osaston nuorten ryhmä järjestää rasisminvastaisen viikon tempauksen, jossa kerätään rasisminvastaisia päätöksiä kaupunkilaisilta.