Seksuaaliterveystyön verkkokurssi 7.9.−4.10.2020

7.9. - 4.10.2020
Sijainti:
Moodle, 00140, Moodle
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Haluatko olla mukana edistämässä väestön seksuaaliterveyttä kouluissa, tapahtumissa, festareilla tai matalan kynnyksen hiv-testausta tekevillä Punaisen Ristin Pluspisteillä? Oletko kiinnostunut kuulemaan Punaisen Ristin seksuaaliterveystyöstä ja siihen liittyvistä toimintamahdollisuuksista?

Osallistu Seksuaaliterveystyön verkkokurssille ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan, erilaista tekemistä riittää kaikille!

Verkkokurssi on mahdollista suorittaa 7.9.–4.10.2020 välisenä aikana Moodlessa.

Ilmoittaudu mukaan 27.9. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Seksuaaliterveystyon_peruskurssi__verkkoopintojakso_syyslokakuu_2020_0960

Seksuaaliterveystyön peruskurssikokonaisuus koostuu verkkokurssista sekä lähiopetuksena toteutettavista koulutuksista. Verkkokurssilla tutustutaan eri tehtävien avulla mm. Punaisen Ristin periaatteisiin ja vapaaehtoistoimintaan Punaisessa Ristissä. Kurssiin liittyy videoita, luettavaa materiaalia, monivalintakysymyksiä sekä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Lisäksi saat tietoa hiv-infektiosta ja yleisimmistä seksiteitse tarttuvista taudeista Suomessa sekä niiden hoidosta. Seksuaalisen ja sukupuolisen moninaisuuden ymmärtäminen on myös osa verkkokurssia.

Verkkokurssin suoritettuasi voit osallistua peruskurssin lähiopetusjaksoille.

Pluspisteiden vapaaehtoisille suunnattu THL:n tarjoama Pikatestikoulutus järjestetään verkkokurssijakson jälkeen etäopetuksena Teamsissa to 15.10. klo 17.00−19.00.

Pluspisteen vapaaehtoisena sinun tulee olla terveydenhuollon ammattilainen verinäytteiden ottoa varten vaadittavan osaamisen vuoksi. Pluspisteet toimivat Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella ja Turussa. Lisätietoa verkkokurssilla. Ilmoittautuminen Pikatestikoulutukseen avataan myöhemmin.

Muista verkkokurssin jälkeisistä peruskurssin lähiopetusjaksoista lisätietoa syksyn aikana.

Verkkokurssin vastaukset tarkastetaan lokakuun aikana ja todistukset kurssin suorittamisesta lähetetään sähköpostilla.

Jos sinulla on kysyttävää Moodleen tai todistuksiin liittyen, olethan yhteydessä ohjelma-avustajaamme: [email protected]

Jos sinulla on kysyttävää verkkokurssin sisältöön liittyen, olethan yhteydessä terveyden edistämisen suunnittelijaan: [email protected]

Verkkokurssille osallistuminen on maksutonta.

Tervetuloa mukaan verkkokurssille ja seksuaaliterveyttä edistävään toimintaamme!