Sinustako kodin turvakoutsi?

28.10.2018
8:00 - 16:00
Sijainti:
Ailakinkatu 5, 40100, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Haluatko edistää kodin turvallisuutta omassa tai läheistesi kodissa, organisaatiossasi, tai vapaaehtoistoi-minnassa? Oletko kiinnostunut ryhmien ohjaamisesta ”koutsauksesta” turvallisuusasioissa? Osallistu kodin turvallisuusvalmennukseen, jonka aiheena on koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisy.

Aika ja paikka: Sunnuntaina 28.10.2018 SPR Länsi-Suomen piiri, Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä

Tavoitteet ja sisältö: Valmennuksesta saat käyttöösi materiaalia ja menetelmiä kodin turvallisuus-aiheisten tilaisuuksien järjestämiseen. Valmennukseen osallistujan toivotaan pitävän kodin turvallisuuden edistämiseen esimerkiksi toteuttamalla tilaisuuksia, tapahtumia tai luentoja.

Turvakoutsi -tilaisuuksien teemoja voivat olla esimerkiksi:
• kaatumisen ehkäisy ikääntyneille
• pysy pystyssä liukkailla keleillä
• onko kotini turvallinen?
• turvataidot käyttöön
• kodin turvavälineitä

Kenelle: Punaisen Ristin vapaaehtoiskouluttajina toimiville tai kouluttajiksi aikoville. Koulutus soveltuu hyvin sosiaalipalvelukouluttajille, terveydenedistämisen toimijoille ja muille, jotka voivat jatkossa valmentaa vapaaehtoisia tai toisia toimijoita Turvakoutsina toimimiseen.

Hinta: Osallistujalle maksuton, sisältää lounaan ja kahvit.

Ilmoittautuminen: 10.10. mennessä, jonka jälkeen saat valmennuksessa tarvittavan materiaalin ja etukäteistehtävän. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tehtävien työstämistä koulutuspäivään. Koulutus toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 8 henkilöä.

Lisätiedot: Sami Mustonen puh. 040- 160 2245, [email protected] Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/questions/cbc30e9a26

Kampanjat