Utbildning för avdelningens verksamhetsgranskare

24.11.2018
9:00 - 16:00
Sijainti:
Cetrumvägen 3, 65610, Korsholm
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Vår organisations rykte och medborgarnas förtroende för vår verksamhet är en gemensam framgångsfaktor för samtliga organisationens enheter. Därför har också genomförandet av revisionen synats. Den revision som revisionslagen kräver har förenhetligats så att vi inom organisationen i mån av möjlighet använder den revisionssammanslutning som FRK:s ordinarie stämma har valt för att genomföra revisioner. 

Verksamhetsgranskningen av våra avdelningar är en central del av vårt granskningssystem och således också av hela organisationens riskhantering. Distriktsstyrelsen har godkänt organisationens regionala verksamhetsgranskningsmodell, med vilken vi försöker förenhetliga genomförandet av verksamhetsgranskningen i avdelningarna. Det är viktigt med tanke på hela organisationens verksamhet att avdelningarna förbinder sig till att införa modellen.

Vi inbjuder intresserade frivilliga verksamhetsgranskare att delta vid utbildningstillfället 24.11.2018 kl.9.00–16.00 i Smedsby vid Hotell Vallonia. Mera information om utbildningens innehåll fås via centralbyrån eller distriktet. 

Anmälan och förfrågningar riktas till Ricky Berglund på e-post [email protected]

Sista anmälningsdag söndag 18.11.2018. 

Välkommen!

Kampanjat