Ystävänpäiväjuhlat Turunmaalla 2018

14. - 18.2.2018
Sijainti:
Kaskenkatu 13 A, 20700, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 
Punaisen Ristin osastot Turunmaalla

Ystävänpäivä on yksi Suomen Punaisen Ristin tärkeimmistä kampanjoista. Sen teemana on

Huomataan ja nähdään - toisemme!

Turunmaan piirin osastot ovat mukana kampanjassa järjestämällä ystäväjuhlia kautta Turunmaan. Kaikissa turunmaalaisissa osastoissa on ystäväryhmiä, jotka tekevät korvaamatonta työtä tukeaksen yksinäisiä lähiyhteisössään. Tältä sivulta voitte lukea, mitä kaikkea eri osastot tekevät ystävänpäivän merkeissä.
 

Dragsfjärdin osasto

Taalintehtaalla ystävät käyvät palvelutaloissa (Hannahemmet ja Dahliahemmet), jossa he tarjoavat asukkaille kahvia lisukkeineen ja viettävät aikaa heidän seurassaan.
 

Hiittisten osasto

Hiittisten osaston ystävät vievät laskiaispullia palvelukoti Solglimteniin, missä juodaan ystävänpäiväkahvit. Ohjelmassa on myös ystävänpäiväbingo.
 

Kemiön osasto

Kemiön osasto juhlii ystävänpäivän merkeissä 15.2. klo 14.00–17.00 tarjoamalla ystävänpäiväkahvit laskiaispullan kera Punaisen Ristin toimitilassa Engelsbyntiellä kaikille paikalle tuleville.
 

Korppoon osasto

Perinteistä Ystävänpäiväjuhlaa vietetään seurakuntakodissa sunnuntaina 18. helmikuuta. Aluksi on jumalanpalvelus Korppoon kirkossa klo 12.00, minkä jälkeen n. klo 13.00 Korppoon Punaisen Ristin ystävät tarjoavat päivällisen seurakuntakodissa.
Tarjolla on hyvää ruokaa ja vähän ohjelmaa, mm. arpajaiset, johon otetaan kiitollisuudella vastaan arpajaisvoittoja. Kaikki eläkeläiset ovat lämpimästi tervetulleita! Järj. SPR korppoon osaston ystävät ja  Korppoon kappeliseurakunta.
 

Nauvon osasto

Nauvossa järjestetään ystävänpäiväjuhla kahvin ja kakun kera Grannasissa 14.2.
 

Paraisten osasto

Paraisten osasto järjestää 14.2. ystäväkahvit ja ohjelmaa Folkhälsan-talossa Paraisilla, tapahtuma on avoin yleisölle.
 

Västanfjärdin osasto

Västanfjärdissä ystävät ottavat mukaansa kukkia, kahvia ja ystävänpäiväkakkua ja makeisia palvelutalo Silverbackeniin, jossa seurustellaan asukkaiden kanssa ja juodaan yhdessä ystävänpäiväkahvit. Mukaan on kutsuttu myös Silverringenin asukkaat.
 

Åbo svenska -osasto

Åbo svenska -osasto juhlii ystävänpäivää järjestämällä Pop up-cafén 14. helmikuuta. Kello 11-14 tarjoillaan hernekeittoa sekä kahvia lisukkeineen Röda Kors Punktenissa, Hämeenkatu 22, katutaso, Tavasthemin sisäänkäynti. Vapaaehtoinen masku menee Katastrofirahastoon.
 

Jos haluat tietää enemmän eri tapahtumista, ota yhteyttä suoraan kyseiseen osastoon tai ota yhteyttä piiriin Rebecca Börmaniin ([email protected]) niin kerromme lisää.

 

Kampanjat