Ensiapuryhmät

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 830 4406
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Terveydenhuollon suunnittelija, keskustoimisto

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 554 0587
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Ensiapuryhmät, Savo-Karjalan piiri
Teemu Ullgrén / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin ensiavun vapaaehtoiset päivystävät vuosittain tuhansissa tapahtumissa ympäri Suomea. Päivystysryhmiä on lähes jokaisella paikkakunnalla.

Antti Kurola / Suomen Punainen Risti

Pienelle, noin 2 400 asukkaan Keiteleelle syntyi reilu vuosi uusi ensiapuryhmä, joka kokoaa yhteen vanhat ja nuoret aina opiskelijoista taksinkuljettajaan. Myös Nastola ja Hämeenkyrö ovat saaneet uudet auttamisesta innostuneet ensiapuryhmänsä.

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 154 5439
Tehtävä / Titteli: 
Terveydenhuollon suunnittelija, Oulun piiri
Jussi Tuokkola / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin ensiavun, päihdetyön ja hiv-/ seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset kiertävät eri tapahtumissa ja festivaaleilla ympäri Suomen koko kesän ajan.

Shimal Yousif / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin toimintaa ohjaavat arvot, joista yksi on avoimuus. Salossa Punaisen Ristin ensiapuryhmä testasi arvojaan käytännössä ja pyysi turvapaikkaa hakeneet nuoret miehet mukaan toimintaan.

Mauri Ratilainen

Ensiavun vapaaehtoiset varautuvat muun muassa silmävammojen ensiavun antamiseen.

Elin von Wright

Noin 25 Punaisen Ristin ensiapupäivystäjää huolehtii juhlijoista vappuaattona lauantaina Helsingissä kello 18–03. Jalkapartiot auttavat ja paikkaavat loukkaantuneita sekä kutsuvat tarvittaessa lisäapua.

Leena Koskela

Musiikki kuuluu jo kauas liikenteen vilinään. Paavo Nurmen kenttä on täyttynyt iloisesta yleisöstä, joka hurraa toinen toistaan upeammille esityksille. Käynnissä on kansainvälinen voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada.

Sivut

Subscribe to Ensiapuryhmät