Aasia

Mauri Ratilainen

Punainen Risti tukee terveydenhuoltoa kroonisen humanitaarisen kriisin ja köyhyyden runtelemassa Afganistanissa.

Sijainti:
Kabul
Mirva Helenius / Suomen Punainen Risti

Filippiinejä koettelee vuosittain noin 20 taifuunia. Muita uhkia ovat maanvyörymät, tulvat, tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset. Punainen Risti auttaa filippiiniläisiä sekä valmistautumaan että selviämään katastrofeista.

Sijainti:
Manila
Sonja Björklund / Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti edistää katastrofivalmiutta ja terveyttä Kambodzhassa.

Sijainti:
Phnom Penh

Mongoliassa perinteinen elinkeino on karja, joka tarjoaa paimentolaisille lihaa, maitoa ja nahkoja vaatteisiin. Punainen Risti auttaa ihmisiä säilyttämään elinkeinonsa, sopeutumaan ilmaston muutoksiin ja parantamaan kaupunkien valmiutta kohdata erilaisia katastrofeja.

Sijainti:
Ulan Bator
Benjamin Suomela / Suomen Punainen Risti

Suomen Punaisen Ristin yhteistyö Myanmarin Punaisen Ristin kanssa on jatkunut jo yli 20 vuotta. Punainen Risti parantaa ihmisten terveyttä yhteisöissä sekä auttaa heitä varautumaan katastrofeihin, kuten toistuviin tulviin.

Sijainti:
Naypyidaw
Emil Helotie

Punainen Risti jatkaa Nepalissa jälleenrakennustyötä, johon kuuluu muun muassa koulujen ja terveysasemien korjaaminen, terveyspalvelujen ja puhtaan veden saatavuuden parantaminen ja elinkeinojen elvyttäminen.

Sijainti:
Kathmandu
Benjamin Suomela / Suomen Punainen Risti

Toistuvat tulvat ja kuivuudet pahentavat lähes 25 miljoonaisen kansan ruokaturva- ja terveystilannetta. Suomen Punainen Risti on harvoja suomalaisia järjestöjä, jotka tekevät Pohjois-Koreassa pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä.

Sijainti:
Pjongjang
Nozimjon Kalandarov

Vuoristoisen Tadzhikistanin asukkaat kärsivät toistuvista maanjäristyksistä, lumi-, muta- ja maanvyöryistä, tulvista ja kuivuudesta.

Sijainti:
Dušanbe