Kutsu Nuorten vuosikokoukseen - Hakua jatkettu

Alejandro Lorenzo
Nuorten vuosikokouksessa 2012
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo

Valtakunnallinen nuorisotoimikunta ja Varsinais-Suomen piirin nuoret toivottavat kaikki sydämellisesti tervetulleeksi viettämään nuorten vuosikokousta Turkuun 4.–6.10.2013.

Tervetuloa Punaisen Ristin Nuorten vuosikokoukseen. Valtakunnallinen nuorisotoimikunta ja Varsinais-Suomen piirin nuoret toivottavat kaikki sydämellisesti tervetulleeksi viettämään nuorten vuosikokousta Turkuun 4.–6.10.2013!

Majoitus, kokouksen käytännön järjestelyt ja aikataulut

Kokous järjestetään kokoushotelli Linnasmäellä, Turun keskustan ulkopuolella (Lustokatu 7, Turku. www.linnasmaki.fi). Kokouksen majoitus on järjestetty Linnasmäen hostellissa ja hotellissa. Majoitus tapahtuu kahden-neljän hengen huoneissa.

Viikonloppu alkaa perjantaina 4.10.2013 ilmoittautumisella klo 16:30–18:30 ja illallisella, joka on tarjolla klo 17:30–18:45 kokoushotelli Linnasmäessä (päärakennus). Kokous päättyy sunnuntaina 6.10.2013 klo 11:00 lounaan jälkeen. 

Piirit hoitavat matkajärjestelyt itse. Keskustoimiston vapaaehtois- ja nuorisoyksikkö korvaa virallisten osallistujien matkakulut halvinta julkista kulkuneuvoa käyttäen, siltä osin kuin kulut ylittävät 40 euroa/osallistuja.

Kokouksen osallistujamaksu on 70 euroa (viralliset edustajat ja tarkkailijat). Osallistumismaksu sisältää ruokailut, ohjelman ja majoituksen perjantaista sunnun­­tai­hin. Keskustoimisto laskuttaa osallistumismaksun jälkikäteen piireiltä.

Piirien nuorisotyön­tekijöiden osallistumismaksu on 70 euroa ja he maksavat omat matkakulunsa kokonaisuudess­aan. 

Aloitteet, kannanotot ja ponnet Nuorten vuosikokoukselle

Aloitteet ja kannanotot käsitellään aloitteet ja kannanotot –työryhmässä. Tämä työryhmä esittää aloitteet ja kannanotot vuosikokoukselle ohjelman mukaan. Työryhmään tulisi osallistua yksi edustaja kustakin piiristä (Huom! Valitusta henkilöstä merkintä valtakirjaan). On tärkeää, että työryhmään osallistuu edustaja, joka tuntee piirin tekemän aloitteen sisällön ja perustelut.

Aloitteet, ponnet ja kannanotot lähetetään osoitteeseen [email protected] viimeistään 3.9.2013 klo 16:00.

Aloitteet, ponnet, kannanotot sekä valtakunnallisen nuorisotoimikunnan esitys nuorten vuosikokouksen työohjeeksi on nähtävillä 13.9.2013 alkaen Punaisen Ristin vapaaehtoisverkossa RedNetissä (http://rednet.punainenristi.fi/nuoret). Samalla sivulla aloitteita ja esityksiä voi kommentoida 13.9.–25.9.2013 välisenä aikana.

Ilmoittautumiset

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.9.2013 oman piirin nuorisotyöntekijälle, joka kootusti ilmoittaa oman piirin osallistujat viimeistään 12.9. keskustoimistoon digium-linkillä joka lähetetään piireille. Ilmoittautumista varten piirin työntekijä tarvitsee tietää osallistujan nimen, syntymäajan, erityisruokavaliot, sähköpostin ja puhelinnumeron.

27.9.2013 jälkeen tulevien peruutusten osalta laskutamme piiriltä osallistumismaksun, ellei peruutetulla ole osoittaa lääkärintodistusta poissaolon syystä.

Tapahtuma on päihteetön ja esteetön

Muistathan, että Punaisen Ristin nuorisotapahtumat, kuten nuorten vuosikokous, ovat päihteettömiä.

Nuorten vuosikokous on esteetön. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli sinulla on liikkumiseen liittyviä erityistarpeita tai esimerkiksi avustaja mukana.

Lisätietoa Nuorten vuosikokouksesta Rednetista

Lisätietoja nuorten vuosikokouksesta saa Rednetissä liittymällä ”Nuorten vuosikokous - Ungdomarnas årsmöte 2013”  -ryhmään.

Tule mukaan ja näytä, että Suomen Punaisen Ristin Nuoret ovat kaikkea muuta kuin mietoja ja voimattomia. Tämä on inhimillisyyden voimaa.

Tapaamisiin Turussa lokakuun alkupuolella!