Mobiilisovellus tuo Punaisen Ristin älypuhelimeen

Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen kulkevat esimerkiksi ensiapuohjeet aina mukana.

Punaisen Ristin ilmaisen mobiilisovelluksen avulla ensiapuohjeet, verenluovutustiedot ja lahjoittamismahdollisuus kulkevat aina mukanasi. Lataa sovellus älypuhelimeesi.

Sovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-puhelimiin sekä tabletteihin. Mobiilipalvelu on saatavilla maksutta sovelluskaupoista (ks. linkit myös sivun lopusta). Löydät sovelluksen hakusanalla "Punainen Risti".

Puhelimessa ensiapuohjeet ovat aina mukana

Mobiilipalvelusta löytyvät ajantasaiset ensiapuohjeet onnettomuuksien, tapaturmien ja sairauskohtausten varalle. Sovellus ei korvaa ensiapukurssia, mutta se kannattaa ladata puhelimeen opiksi ja muistin tueksi. Et tarvitse verkkoyhteyttä ensiapuohjeiden käyttöön, joten taskussasi on aina nopea ja helppokäyttöinen ensiapuopas. Sovelluksesta löydät myös tiedot tulossa olevista ensiapukursseista.

Tietoa ja apua verenluovuttajalle

Sovellus palvelee myös verenluovuttajia. Palvelussa voi merkitä puhelimen muistiin omat luovutustiedot ja tilata muistutuksen seuraavasta mahdollisesta luovutuspäivästä. Käyttäjä voi myös tarkistaa ajantasaisen veriryhmäkohtaisen veritilanteen sekä tarkistaa testin avulla, voiko hän luovuttaa verta. Lisäksi palvelu näyttää karttoineen lähimmät veripalvelutoimistot ja verenluovutustilaisuudet. Oman paikkakunnan seuraavasta verenluovutustilaisuudesta voi tilata itselleen muistutuksen.

Helppo tapa lahjoittaa

Sovelluksen kautta voi tehdä lahjoituksia Suomen Punaisen Ristin keräyskohteisiin. Käyttäjä voi tehdä puhelimellaan 5 tai 15 euron kertalahjoituksen, tai ryhtyä 10 euron summalla kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.

Lisäksi sovelluksen avulla voi seurata Punaisen Ristin ja Veripalvelun uutisia ja hakea tarpeellisia yhteystietoja.

Suomenkielisen mobiilisovelluksen on toteuttanut Mobile Means Oy.

Kampanjat