Ole osa turvaverkkoa - liity Punaisen Ristin jäseneksi!

Niklas Meltio
Jäsenenä näytät, että välität.
Kuvaaja: Niklas Meltio

Tiesithän, että vapaaehtoisten lisäksi Punaisella Ristillä on myös jäseniä? Jäsenemme ovat osa turvaverkkoa, joka kannattelee apua tarvitsevia.

Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa ottaa kantaa järjestömme arvojen ja tavoitteiden puolesta. Miksi jäseniä tarvitaan ja miksi jäseneksi kannattaa liittyä? Tässä neljä hyvää syytä liittyä mukaan!

1. Jäsenyys on vaivaton tapa näyttää, että välität
Jäsenyys ei velvoita mihinkään muuhun kuin jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenyys Punaisessa Ristissä kertoo sinusta kuitenkin paljon. Uskallat seisoa hyvän puolella ja uskot myötätunnon, tekojen ja läsnäolon voimaan.

2. Jäsenenä olet mukana maailmanlaajuisessa verkostossa
Lähes jokaisesta maailman maasta löytyy Punaisen Ristin tai Puolikuun kansallinen yhdistys. Yhdessä ne muodostavat koko maapallon kattavan verkoston, joka tukee ja auttaa niitä, jotka tarvitsevat eniten apua. Suomen Punaisen Ristin jäsenenä olet mukana ainutlaatuisessa auttamisen ketjussa.

3 Jäsenet ovat elintärkeä osa Punaista Ristiä
Punaisen Ristin jäsenenä kosketat monen ihmisen elämää Suomessa. Jäsenmaksusi mahdollistaa vapaaehtois- ja avustustyömme, ensiapukurssit, ystäväpalvelun ja paljon muuta hyvää. Jäsenmaksusi ansiosta kykenemme auttamaan kriisitilanteissa nopeasti ja tehokkaasti.

4 Jäsen saa myös monia etuja
Jäsenetuina saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Avun maailma -lehden, jonka avulla voit seurata Punaisen Ristin toimintaa sekä Suomessa että maailmalla. Lisäksi saat alennusta muun muassa ensiapukoulutuksista. Lue lisää jäseneduista

Kun liityt jäseneksi toukokuun 2014 loppuun mennessä, osallistut iPad Mini tietokoneen arvontaan! Arvontaan osallistuvat myös kaikki uuden jäsenen hankkineet. Lue lisää kilpailusta

Toimi näin:

Siirry sivulle www.punainenristi.fi/jäsen ja seuraa sivun ohjeita. Voit valita itse, mihin osastoon haluat liittyä ja millainen jäsenyysmuoto sinulle sopii.

Kiitos, että välität!