Punaisen Ristin yleiskokous järjestetään Turussa kesäkuussa

Jussi Vierimaa
Yleiskokouksessa tehdään isoja päätöksiä ja pidetään hauskaa.
Kuvaaja: Jussi Vierimaa

Noin tuhat Punaisen Ristin aktiivia tapaa toisensa järjestön yleiskokouksessa 7.-8.6. Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa.

Oletko tulossa yleiskokoukseen?

Jos olet tulossa yleiskokoukseen, ilmoittaudu ja varaa majoitus jo nyt verkossa. Ilmoittautumisaika on 7.2.-25.4. Kysy kuljetusta piiritoimistostasi.  Lähes kaikki 12 piiriämme järjestävät bussikuljetuksia Turkuun.

Kokouksessa päätetään Suomen Punaisen Ristin toiminnan suunnasta vuosille 2015-17 sekä valitaan uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus.

Yleiskokous kokoontuu joka kolmas vuosi ja se on SPR:n ylin päättävä elin. Virallisten asioiden lisäksi tutustutaan uusiin toimintaideoihin ja vietetään mukavia hetkiä tuttujen ja uusien tuttujen kanssa.

Ansiomitalit  jaetaan lauantaina

Lauantaina ja sunnuntaina pidettävän kokouksen lisäksi viikonloppuna tapahtuu muutakin. Nuoret aloittavat  jo perjantai-iltana etkoillaan. Tasavallan presidentin myöntämät ansiomitalit jaetaan lauantai-iltana ja uusia toimintaideoita pursuava toimintatori on avoinna lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan.

Lue lisää yleiskokoussivuiltamme, muun muassa Lahdessa vuonna 2011 pidetyssä yleiskokouksessa hyväksytyt asiakirjat ja nykyiset luottamushenkilöt.