Lämmin kiitos kaikille Punaisen Ristin Facebook-tykkääjille

IFRC/Carl Whetham
Kuvaaja: IFRC/Carl Whetham

Tykkäämisellä ON merkitystä! Jos jokainen teistä pyytää yhden uuden kaverin tykkäämään Facebook-sivuistamme, meitä on pian yli 100 000 sanansaattajaa - katso täältä miten helppoa se on ja pyydä kaverit mukaan!

Näin voit lahjoittaa Nepal-keräykseen
  • Tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)
  • Puhelimella: Soita numeroon 0600-122 20 (20,28 € + pvm/mpm)
  • Netissä
  • MobilePaylla haluamasi summa numeroon 040 135 88 00
  • Punaisen Ristin katastrofirahaston tilille FI06 2219 1800 0680 00, NDEAFIHH, kirjoita viitteeksi "5157"

 

 

Kiitos kaikesta tuesta, avusta, lahjoituksista, peukuttamisesta ja ihanista kommenteistanne, joita olemme vastaanottaneet  Nepalin maanjäristyksen uhrien auttamiseen liittyen. 
 
”Onko sillä oikeasti mitään merkitystä, jos tykkään päivityksestänne sosiaalisessa mediassa? Eihän se auta siellä paikan päällä.” -  meiltä on kysytty. 
 
Kyllä, tykkäämisellä ja viestien jakamisella on suuri merkitys. Teidän tykkäyksenne ja viestien jakaminen Facebookissa on auttanut kertomaan hätätilanteesta Nepalissa sadoille tuhansille ihmisille, joita Punainen Risti ei olisi muuten tavoittanut. Viesti on mennyt läpi ja suomalaiset ovat lähteneet joukolla auttamaan!
 

Koko Suomi on mukana auttamassa 

Lahjoittaminen ja lipaskerääminen ovat parhaita tapoja auttaa tällä hetkellä. Vappuaattoon mennessä Nepal-keräys on tuottanut jo  475 000 euroa. Lipaskeräysten tulosta ei ole vielä laskettu, sillä keräykset jatkuvat eri puolilla Suomea. Uusia nettilippaita perustetaan koko ajan, ja lahjoituksia tulee yrityksiltä, tekstareina ja puhelinsoittoina. Ulkoministeriö tukee lisäksi Punaisen Ristin työtä 900 000 eurolla.
 

Tilanne ei ole vielä ohi

Tilanne katastrofialueella on erittäin vakava. Suomalaiset logistiikan avustustyöntekijät ovat aloittaneet avustuslähetysten koordinoinnin Katmandun lentokentällä. Työn tarkoituksena on saada apua nopeasti perille. Nepalin Punainen Risti on jakanut avustustarvikkeita 19 000 perheelle. Telttoja, huopia, patjoja ja perushygieniatarvikkeita kaivataan kipeästi lisää. Jälleenrakennustyö tulee kestämään pitkään.
 
- Ihmiset asuvat taivasalla ilman mitään suojaa. Täällä sataa joka päivä, ja ilma on viileä, eilen olimme kylässä, jossa 90% taloista on tuhoutuneita, kertoo Minna Passi Sindhupalchowkin maakunnasta.
 
- Avun tarve on valtava. Varoja tarvitaan sekä akuuttiin että pitkäaikaiseen avustustoimintaan, sanoo John Ekelund.
 

Pyydä kaveriakin tykkäämään Punaisesta Rististä

Sinä voit auttaa monin tavoin. Kerro ystävillesi ja sukulaisillesi Nepalin maanjäristys -keräyksestä ja pyydä heitä mukaan auttamaan. Seuraa Punaisen Ristin sosiaalisen median kanavia, tykkää, peukuta, kommentoi. Pyydä kavereitakin tykkäämään - jos jokainen teistä pyytää yhdenkin uuden ystävän tykkäämään Facebook-sivuistamme, meitä on pian yli 100 000 sanansaattajaa.
 
Miten tämä tehdään:
 
2. Klikkaa sivun vasemmassa reunassa olevaa "Kutsu kavereita tykkäämään tästä sivusta" -linkkiä
3. Kutsu joukko ystäviäsi tykkääjiksi
4. Kiitos sinulle!
 
Hyvää vappua, kiitos kaikille ja jatketaan samaan tyyliin! 
 

Tehdään Nepal-keräyksestä koko Suomen yhteinen keräys!