Helsinkiläiset saivat oman Konttinsa Itäkeskukseen

Kaisa Rautiainen / Suomen Punainen Risti
Kaisa Rautiainen / Suomen Punainen Risti
Kaisa Rautiainen / Suomen Punainen Risti
Kaisa Rautiainen / Suomen Punainen Risti
Kaisa Rautiainen / Suomen Punainen Risti

Punainen Risti avasi 4.8. uuden Kontti-kierrätystavaratalon Helsingin Itäkeskukseen. Vaikka sää oli sateinen, avajaiset houkuttelivat helsinkiläisiä sankoin joukoin paikalle.

Kontin tuloksesta jaetaan
Kontti-päällikkö Emilia Lyytikäisen mukaan Helsingin Kontti on ollut todella odotettu.
 
– Asiakkaat ovat kertoneet päivän mittaan, että he ovat toivoneet jo pitkään omaa Konttia Helsinkiin. Sijainniltaan Itäkeskus on loistava. Täällä liikkuu luonnostaan paljon väkeä ja alueen tunnelma on kansainvälinen.
 
– Meille on myös helppo tulla muualtakin, sillä Kontti sijaitsee aivan metroaseman läheisyydessä.
 
Naisten osaston vaatevalikoimaa tutkinut Maisa Taalikka kertoi Kontin olevan hänelle jo ennestään tuttu ostospaikka. Aiemmin Taalikka on asioinut Vantaan Kontissa.
 
– Ensinäkemältä myös Itäkeskuksen Kontin hinta-laatusuhde on kohdallaan. Kontissa ei myydä mitä vain rääsyjä, vaan tavara on hyvää ja puhdasta, hän kehuu.
 
Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula avasi Kontin. Avajaispuheessaan hän kertoi Kontin olevan ihmeellinen paikka, jonka toiminnasta voi löytää monia ulottuvuuksia.
 
– Kontti on tavaratalo, josta löytyy mitä vain vaatteista ja kapistuksista aina tavallisiin arjen esineisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla asiakkaat ovat samalla mukana Punaisen Ristin avustustoiminnassa. Kontin toiminnassa toteutuu myös kestävä kehitys.
 

Konttiin voi lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa

Kontti ottaa jatkuvasti vastaan puhtaita ja ehjiä kodin käyttötavaroita, vaatteita ja huonekaluja.
 
–  Lahjoittajat ovat tuoneet Konttiin hyvälaatuista tavaraa, kertoo Kontissa työskentelevä Mari Grönlund.
 
–  Itäkeskuksen Kontti myös noutaa huonekaluja Helsingin, Söderkullan ja Sipoon alueilta. Noutoajan voi varata soittamalla asiakaspalveluumme. Lahjoituksena saatujen kalusteiden tulisi olla ehdottoman puhtaita ja ehjiä. Otamme vastaan vain sellaista tavaraa, jonka voimme myydä eteenpäin. Siksi kuljettajat tarkistavat huonekalujen kunnon aina paikan päällä, Grönlund kertoo.
 
Avajaiset jatkuvat lauantaihin, jolloin Kontti viettää lasten päivää

Lisätietoa Kontti-kierrätystavarataloista löydät täältä. Tervetuloa!