Vapaaehtoiset auttavat juhlijoita Suomi 100 -juhlavuoden avajaisissa Helsingissä

Mauri Ratilainen
Kuvaaja: Mauri Ratilainen

Ensiavun vapaaehtoiset varautuvat muun muassa silmävammojen ensiavun antamiseen.

Punaisen Ristin ensiavun vapaaehtoiset auttavat juhlijoita uudenvuodenaattona 31.12. Helsingissä Töölönlahden ympäristössä ja Kansalaistorilla klo 12 alkaen.

Juhlavuoden avajaisten tapahtuma-alueella on paikalla kaikkiaan yli 40 Punaisen Ristin ensiavun vapaaehtoista. Tapahtuma-alueen ensiapupiste sijaitsee Finlandia-talon pohjoispäädyssä. Lisäksi paikalla on ensiavun päivystyslinja-auto sekä viisi päivystyspalveluautoa, joita voidaan tarvittaessa käyttää ensiavun antamisen tiloina.

Ilotulitteiden ampuminen on Helsingin keskustassa kiellettyä, mutta ensiavun vapaaehtoiset varautuvat myös silmävammojen ensiavun antamiseen.

– Uudenvuoden juhlinnassa maltti on valttia. Toiset huomioon ottava käytös on paras takuu siitä, että isossa väkijoukossa on turvallista liikkua, ja että tapaturmilta vältytään, sanoo Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin ensiaputoiminnan koordinaattori Titta Eloranta.
 

Tue vapaaehtoistyötä lahjoittamalla:

  • Lahjoita verkossa
  • Lahjoita tekstiviestillä: Lähetä tekstari SPRLAHJA numeroon 16499 (15€)

Haluatko vapaaehtoiseksi ensiapupäivystäjäksi?

Ensiavun vapaaehtoisena voit auttaa erilaisissa tapahtumissa, kuten konserteissa ja festareilla. Me koulutamme sinut. Mukaan tarvitset vain reippaan asenteen ja halun auttaa. Olet tervetullut mukaan missä päin Suomea asutkin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

 

 

Kampanjat