Pysäytä nälkä - näin voit auttaa

Pedram Yazdi / CICR
Pieni Abdikaafi Jimaale painaa viiden kuukauden ikäisenä hädin tuskin kolme kiloa. Isoäiti on tuonut hänet Kismayon sairaalaan saamaan hoitoa.
Kuvaaja: Pedram Yazdi / CICR

Olemme saaneet paljon kysymyksiä siitä, miten parhaiten auttaa kuivuuden ja konfliktien uhreja. Tällä hetkellä rahan lahjoittaminen Punaisen Ristin katastrofirahastoon on tehokkain tapa saada apu perille.

Käynnissä on aikamme pahin humanitaarinen kriisi. Miljoonat ihmiset taistelevat nälkää vastaan Itä-Afrikassa ja Jemenissä. Meidän on toimittava välittömästi.

Sinun lahjoituksesi merkitsee ruokaa ja juomavettä. Tuet myös klinikoiden toimintaa, jossa hoidetaan aliravitsemusta ja rokotetaan lapsia.

Lahjoita verkkopankissa

Tee kertalahjoitus (tarvitset verkkopankkitunnukset) 

Tee tilisiirto

Lahjoita Punaisen Ristin katastrofirahaston tilille FI06 2219 1800 0680 00, Saaja: Punainen Risti. Viite: 5209.

Lahjoita 20€ tekstarilla

Lähetä tekstiviesti SPR20 numeroon 16499 (20 €)
 

Perusta oma Pysäytä nälkä -keräys netissä

Aloita oma keräys netissä ja haasta tutut ja tuntemattomatkin lahjoittamaan yhdessä omilla nettisivuillasi, blogissasi, yrityksesi sivuilla, sähköpostitse tai Facebookissa.
 
Voit myös pyytää läheisiäsi lahjoittamaan esimerkiksi synttäri-, hää- tai valmistujaislahjasi omaan keräykseesi, tai järjestää haastekeräyksen
 
 

Kerää lahjoituksia nettilippaaseen

Nettilipas on keräyslipas verkossa. Lippaan perustaminen on nopeaa ja kerääminen onnistuu helposti esimerkiksi Facebookissa tai sähköpostitse. Lahjoittaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Lippaan voi perustaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Nettilippaaseen on hyvä laittaa pesämuna ja keräystavoite, se vauhdittaa lahjoittamista.

Lahjoita MobilePayllä

Punaisen Ristin lahjoitusnumero katastrofirahastoon on 1001
 
Lataa MobilePay-sovellus älypuhelimeesi App StorestaGoogle Playsta tai Windows Storesta ja rekisteröidy palvelun käyttäjäksi. Voit käyttää MobilePaytä riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet.
 

Lataa itsellesi Hengenpelastajan mobiilisovellus, ja lahjoita

Punaisen Ristin ilmaisen mobiilisovelluksen kautta voit lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Voit kätevästi tehdä älypuhelimellasi 5 tai 15 euron kertalahjoituksen, tai ryhtyä 10 euron summalla kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.
 
Linkit eri sovelluskauppoihin: Android, iTunesWindows
 

Yrityksesi voi auttaa lahjoittamalla