Tule Kotipolun viestinnän ja vaikuttamisen vapaaehtoiseksi!

Joonas Brandt
Punaisen Ristin vapaaehtoisena olet osa maailmanlaajuista tarinaa.
Kuvaaja: Joonas Brandt

Vapaaehtoisena pääset nostamaan esiin sinulle tärkeitä aiheita sekä kehittymään viestinnän ja vaikuttamisen osaajana.

Haluatko tehdä jotain merkityksellistä ja oppia uutta hyvässä porukassa? Tule mukaan Nuorten turvatalojen Kotipolun viestinnän ja vaikuttamisen vapaaehtoiseksi!
 
Vapaaehtoisena pääset nostamaan esiin sinulle tärkeitä aiheita ja määrittämään sitä, mitä ja miten nuorista aikuisista puhutaan yhteiskunnassa. Samalla saat mahdollisuuden kehittyä viestinnän ja vaikuttamisen osaajana.

Käynnistämme kevätkauden
maanantaina 14.1.2019 klo 17 Keskustakirjasto Oodin ryhmätyötila 7:ssä (Töölönlahdenkatu 4) Helsingissä.

Korvaamme pääkaupunkiseudun sisäiset matkakulut tarvittaessa.

Mukana voit olla sen verran kuin sinulle sopii ja voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Aiempaa kokemusta viestinnästä tai vaikuttamisesta ei tarvita.
 
Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat osa maailmanlaajuista tarinaa, jossa toiminta on inhimillistä ja jossa apua tarvitsevia autetaan.

Voit kysyä lisää laittamalla viestiä [email protected] -osoitteeseen. Voit tulla mukaan toimintaan myös myöhemmin keväällä. Tervetuloa!
 
Nuorten turvatalojen Kotipolku tukee pääkaupunkiseudulla 18–24-vuotiaiden nuorten aikuisten itsenäistymistä ja asumista. Kotipolun vapaaehtoisena voit parantaa nuorten aikuisten asemaa joko viestinnän ja vaikuttamisen vapaaehtoisena tai toimimalla nuoren aikuisen tukikummina. Lue lisää: https://www.punainenristi.fi/kotipolku