5 jouluista lahjavinkkiä Punaisen Ristin verkkokaupasta

Tommy Selin
Joulun käytännöllisimmät lahjat löytyvät Punaiselta Ristiltä. Ostamalla tuet auttamistyötä.
Kuvaaja: Tommy Selin

Kokosimme viisi jouluista lahjavinkkiä iloksesi. Valikoimassa on muun muassa ensiapu- ja turvatuotteita, sekä arjen käyttöesineitä. Saat hyvän mielen sekä itsellesi että lahjan saajalle – verkkokaupan tuotot käytetään Punaisen Ristin työn tukemiseen.

Tee tilaus ajoissa
  • Joulukortit on varustettu ikimerkillä, joten tilatessasi ne ajoissa, ehdit postittaa ne vielä viimeisenä joulupostituspäivänä kirjelaatikoiden tyhjennysaikojen puitteissa. 
  • Tuotetilaukset ehtivät perille jouluksi kun tilaat ennen ke 16.12.20 klo 14.
  • Sähköinen Vaikuttava Lahja ehtii perille vielä aattonakin. Saat sähköisen kortin heti käyttöösi.
  • verkkokauppaan

1. Ensiaputarvikkeet kuntoon

Ensiapulaukku on tarpeellinen joka kodissa, autossa sekä esimerkiksi mökillä. Muista läheistäsi käytännöllisellä lahjalla - toiveena tietysti se, ettei lahjalle tulisi käyttöä!  
 

2. Turvaa kaikenikäisten arkeen

Heijastava reppu, hanskat tai laukku lisää turvallisuutta pimeässä. 
 
Sammutuspeite on joka kodin varuste, mutta se voi olla samalla myös sisustuselementti - jouluiseen suojapussiin voi olla painettu esimerkiksi hauska höyryävä puurokattila! 
 
Tutustu turvatuotteiden valikoimaan, ja tee tilauksesi pukinkonttiin. 
 

3. Matkailijan varusteet 

Suosittu ja mieleinen lahja matkailijalle on myös silkkimakuupussi (hinta vain 44 €) jota löydät 6 eri värissä. Makuupussit on valmistettu käsityönä Vietnamissa.
 
Verkkokaupasta löytyy oma spesiaali ensiapupakkaus myös matkailijalle.
 

4. Lämmintä päälle

Punaisen Ristin hupparit sekä sadeviitta suojaavat ja lämmittävät ympäri vuoden. Tutustu myös muihin Punaisen Ristin t-paitoihin ja asusteisiin. Ja yhdistä näihin klassisen tyylikäs riipus, sydänkoru, kalvosinnapit tai solmionpidike.
 

5. Kortit ja kalenterit

Korttien kirjoittaminen on mukava jouluinen hetki.Tilaa joulukortit ajoissa, niin ehdit laittaa ne matkaan hyvissä ajoin.
 
Joulukortit on varustettu ikimerkillä, joten tilatessasi ne ajoissa, ehdit postittaa ne vielä viimeisenä joulupostituspäivänä kirjelaatikoiden tyhjennysaikojen puitteissa. 
 
Läheistä on mukava muistaa koko vuoden ajan kalenterilla. Esimerkiksi Virpi Pekkalan kätevä perhekalenteri pitää arjen järjestyksessä.
 
Martta Wendelinin seinäkalenteri on perinteisempää mallia, ja ilahduttaa joka päivä nostalgisilla kuvillaan.
 

Ostoksillasi tuet Punaisen Ristin toimintaa Suomessa

Tuotemyynnillä tuetaan vapaaehtoisten toimintaa Suomessa.
 
Verkkokaupasta löydät myös aineettomat Vaikuttavat lahjat, joita hankkimalla lahjoitat valintasi mukaan joko katastrofirahastoon tai vapaaehtoistoimintaan Suomessa. 
 

Apua Jouluun. Sinun avullasi. Kiitos!