Kuntoilijat mukaan Punaisen Ristin avun ketjuun

Pieneksi jääneitä verkkareita. Upouudet lenkkarit, jotka jäivät sitten kuitenkin käyttämättä. Mitä näille tehdä, kun ei poiskaan viitsisi heittää?

Maalis- ja huhtikuussa kuntoilijoilla on mahdollisuus tukea Suomen Punaisen Ristin avustustyötä Suomessa ja maailmalla lahjoittamalla vanhoja treenivaatteita Kontti-kierrätystavarataloille. Keräyksestä vastaa Suomen Punaisen Ristin uusi yhteistyökumppani, naisten kuntokeskus SATS, joka järjestää keväällä kaksi kampanjapäivää kaikissa kuntokeskuksissa kymmenellä paikkakunnalla. Ensimmäinen kampanjapäivä on 17.3 ja toinen huhtikuun lopussa. Osassa kuntokeskuksia esitellään myös Suomen Punaisen Ristin toimintaa.

Keräykseen voi lahjoittaa hyväkuntoisia ja myyntikelpoisia treenivaatteita- ja kenkiä, jotka toimitetaan lähimpään Kontti-kierrätystavaraloon. Treenivaatteita lahjoittamalla voi todellakin tehdä vaivattomasti hyvää apua tarvitsevien hyväksi; tuotosta puolet käytetään Punaisen Ristin paikallisten piirien toimintaan, 25% menee Katastrofirahastoon ja toiset 25% Kontti-ketjun toiminnan kehittämiseen.

 

Tie kuntokeskuksista apua tarvitseville - näin toimii lahjoitusten kiertokulku

Kontit ottavat vastaan hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Suurin osa lahjoituksista myydään, osa annetaan apua tarvitseville

Katso tästä lähin SATS-kuntokeskuksesi