Tavastialla järjestetään konsertti Japanin katastrofin uhrien auttamiseksi

Maamme eturivin artistit keräävät varoja Japanin katastrofin uhreille Tavastialla sunnuntaina 27. maaliskuuta.

Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät Michael Monroe, Jenni Vartiainen, Paleface, Ismo Alanko, Von Hertzen Brothers ja Tuomari Nurmio. Pääsylippujen tuotto ohjataan suoraan Suomen Punaisen Ristin kautta Japanin apua tarvitseville. Liput konserttiin ovat juuri tulleet myyntiin Tiketissä. Konserttia voi seurata maailmanlaajuisesti YleX Areenan nettistreamin kautta osoitteessa ylex.fi.

Idea hyväntekeväisyyskonsertista syntyi paljon Japanissa kiertäneen Michael Monroen ja hänen bänditovereidensa mielessä, kun uutiset maan tilanteesta levisivät ja kokonaiskuva terävöityi viimeaikaisen uutisoinnin myötä. Yhtye tarttui toimeen ja kasasi hienon kattauksen artisteja, jotka haluavat olla mukana keräämässä varoja Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhrien hyväksi. Mukaan konsertin järjestelytöihin lähtivät myös YleX ja joukko musiikkialan yrityksiä, jotka kaikki antavat oman panoksensa tapahtumaan hyväntekeväisyystyönä. Illassa nähtävät artistit lahjoittavat paitsi esiintymispalkkionsa, myös illan aikana myytävien fanituotteidensa tuoton hyväntekeväisyyskohteelle.

Michael Monroe kuvailee ajatusta Pelasta Punainen Pallo -konsertin taustalla: ”Olihan se hirveä shokki, kun näimme näitä painajaismaisia uutiskuvia Japanista. Olemme bändin kanssa tosi huolissamme ihmisistä, joiden joukossa on myös paljon ystäviämme ja fanejamme. Tämä on hälyttävää ja pelottavaa. Parasta, mitä rockilla voi tehdä, on vaikuttaa positiivisesti ympärillä tapahtuviin asioihin”.

Mikko Von Hertzen Brothersista jatkaa: "Olisi aika itsekästä ajatella, ettei tämänkaltainen tragedia koskettaisi meitä kaikkia, vaan pelkästään tietyn alueen asukkaita. Mielestäni meillä kaikilla on velvollisuus kantaa oma kortemme kekoon kun apua tarvitaan. Mahtavaa, että tuli tilaisuus auttaa."

Lue lisää Japanin Punaisen Ristin avustustyöstä
Lue lisää konsertista YleX:n nettisivuilta

Mukana Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertissa artistien lisäksi ovat: YleX, Suomen Punainen Risti, Tavastia, Backstage Alliance, Tiketti, Fullsteam Records & Agency, Live Nation Finland, Belides, Piikkikasvi Agency, Sam Agency, Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå, Moving Light, Mikki Kunttu Oy, Backline Rental Finland, Finnish Metal Events, Ruisrock, Sinebrychoff, Kabuki, Bandwagon ja Suomalais-Japanilainen Yhdistys.

Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertti

Su 27.3.2011, ovet klo 18.00, konsertti klo 19.00, Tavastia, Helsinki
LIPUT: 25 € + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi.

Kaikki konsertista saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristille, josta varat ohjataan Japanin Punaisen Ristin avustustyöhön. Suomen Punaisen Ristin kautta kulkevaa apua voi tukea konserttilipun lisäksi soittamalla keräyspuhelimeen: 0600 155 10 (9,93 € + pvm) tai lahjoittamalla halutun summan pankin kautta: 578007-111649, Helsingin OP pankki.