Nainen Punaisen Ristin varusteissa opettaa ensiapua kaupan työntekijöille.

Kumppanuus

Kuva: Juha Sinisalo / Suomen Punainen Risti

Tervetuloa Punaisen Ristin kumppaniksi! Punainen Risti on Suomen tunnetuin kansalaisjärjestö ja haluttu yhteistyökumppani.

Rinnallamme yrityksenne parantaa suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja turvallisuutta. Voitte tukea myös Punaisen Ristin laajaa kansainvälistä avustustyötä.

Kumppanuus kanssamme tarjoaa yrityksenne henkilöstölle monia tapoja kehittää osaamistaan. Vuosittaiset kampanjamme mahdollistavat yrityksenne ja asiakkaidenne helpon pääsyn osaksi auttamisen ketjua.

Mietitään yhdessä yrityksellenne sopiva kumppanuuden muoto: yritykset(at)punainenristi.fi, 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Yhteistyökumppanuudet yrityksille

Strategisena kumppanina yrityksenne osallistuu haluamaansa auttamistyöhön, jolla parannetaan hyvinvointia ja yhteisöjen kriisikestävyyttä.

Kumppanina rakennatte suomalaisen yhteiskunnan turvallisuutta tai olette osana kansainvälistä yhteisöä vahvistamassa varautumista erilaisiin tulevaisuudenkuviin.

Henkilöstö ja asiakkaat voivat olla osana kumppanuutta monin tavoin, kuten ainutlaatuisilla koulutuksilla ja laadukkailla viestintämateriaaleilla.

Yrityksenne ammatillinen osaaminen (pro bono) ja resurssit esimerkiksi logistiikan tai tietotekniikan alueella voivat olla osana kumppanuutta – kehitämme mielellämme yritysten kanssa toimintamalleja, joissa asiantuntemus kasvaa puolin ja toisin.

Strateginen kumppanuus räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan, ja sen arvo on vähintään 100 000 € vuositasolla.

Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan lisää: Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040 359 3938.

Esimerkki strategisesta kumppanuudesta: Digian Digiarvoa-hankkeessa rakennettiin datamalli Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi

Vuosittaiset kampanjamme, kuten Ystävänpäivä, Nälkäpäivä ja Joulu, ovat erinomaisia hetkiä liittyä mukaan Punaisen Ristin työhön. Ne mahdollistavat yrityksenne ja asiakkaidenne vaivattoman pääsyn osaksi auttamisen ketjua.

Osallistumistapoja ovat esimerkiksi tuoteyhteistyö ja lahjoitukset maksutapahtumien yhteydessä. Kampanjakumppanuuden arvo on vähintään
50 000 €.

Keskustellaan yrityksesi toiveista tarkemmin! Yhteystiedot: Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040 359 3938.

Osaamisenne ja aikanne ovat meille arvokkaita. Kehitämme mielellämme yritysten kanssa toimintamalleja, joissa asiantuntemus kasvaa puolin ja toisin. Apunne voi olla yrityksenne erityisosaamista tai johonkin Punaisen Ristin projektiin liittyvää kehittämistyötä.

Yhteydenotot: yritykset(at)punainenristi.fi, 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16. Pienemmän palvelutarjouksen voit tehdä myös verkkolomakkeella.

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin tunnetuin ja näkyvin kampanja syksyisin. Nälkäpäivä tuo turvaa katastrofin sattuessa tai poikkeuksellisissa oloissa – sekä maailmalla että kotimaassa.

Yritykselle Nälkäpäivä on mahdollisuus osoittaa vastuullisuutta osana liiketoimintaa. Yritys voi antaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua Nälkäpäivään esimerkiksi tekemällä lahjoituksen tuotteen tai palvelun hankinnan yhteydessä. Kampanjakumppanuuden arvo on vähintään 50 000 €.

Keskustellaan yrityksesi toiveista tarkemmin! Yhteystiedot: Tuuli Lahti, varainhankinnan asiantuntija, tuuli.lahti(at)redcross.fi, 040‚ÄĮ359 3938.

Lue lisää yritysyhteistyöstä Nälkäpäivä-kampanjassa

Yhteistyötä ohjaavat periaatteet
Yritysyhteistyön periaatteet
Yritykset kumppaneina
Punaisen Ristin yhteistyökumppanit
Kestävän kehityksen tavoitteet
Punainen Risti ja kestävän kehityksen tavoitteet
Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset
Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset
Yrityslahjoittaminen
Yrityslahjoittaminen
Historia
Historia