Punaisen Ristin yhteistyökumppanit

Kuva: Maria Santto / Suomen Punainen Risti

Kumppanit ovat meille tärkeitä, sillä yhdessä voimme auttaa enemmän. 

LähiTapiola tukee ystävätoimintaa

LähiTapiola on Punaisen Ristin ystävätoiminnan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani ja on osana yritysvastuutaan tukenut Punaisen Ristin ystävätoimintaa vuodesta 2006. Kumppanuuden tarkoituksena on edistää hyvinvointia suomalaisessa yhteiskunnassa vähentämällä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Yhteistyöllä edistetään myös hyvinvointia paikallistasolla alueellista yhteistyötä tukemalla.

LähiTapiolan henkilöstö voi tehdä työajallaan vapaaehtoistyötä Punaisen Ristin toiminnan piirissä sekä luovuttaa verta säännöllisissä verenluovutustilaisuuksissa.

LähiTapiola on tukenut myös Punaisen Ristin avustus- ja tukityötä koronaepidemiassa eri puolilla Suomea. LähiTapiolan tukea on suunnattu muun muassa Auttavaan puhelimeen, jossa Punaisen Ristin henkisen tuen koulutetut vapaaehtoiset vastaavat ihmisten koronaepidemiaan liittyviin kysymyksiin.
LähiTapiolan sivuille

Accenture tukee nuorten ja maahanmuuttajien työelämävalmiuksia

Accenture ja Suomen Punainen Risti ovat tehneet monipuolista yhteistyötä vuodesta 2004. Yhteistyön puitteissa Accenturen asiantuntijat ovat voineet antaa pro bono -työpanostaan Punaiselle Ristille lukuisissa kehittämishankkeissa.

Vuonna 2015 aloitetussa monivuotisessa hankkeessa Accenture oli kehittämässä Suomen Punaisen Ristin valtakunnallista digitaalista ”Turvapaikanhakijoiden osaamisen tunnistaminen ja työelämään tutustuminen” -palvelua, jonka tavoitteena on edistää turvapaikanhakijoiden integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan.

Palvelun avulla voidaan myös vastata nykyiseen ja tulevaan työvoimatarpeeseen sekä edesauttaa positiivisen asenneilmaston kasvamista. Accenture on lisäksi kehittänyt vapaaehtoistoiminnassa hankittavaan osaamiseen liittyviä digitaalisia osaamismerkkejä.

Vuodesta 2019 Accenture on tukenut Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen toimintaa ja ollut kehittämässä digitaalisia työkaluja Suomen Punaisen Ristin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun -toiminnan tehostamiseksi.
Accenture Finlandin sivuille

Tokmanni tukee yhteisöjen hyvinvointia ja yksinäisyyden vastaista työtä

Tokmannin ja Suomen Punaisen Ristin yhteistyö käynnistyi syyskuussa 2019 järjestetystä Nälkäpäivä-keräyksestä. Yhteistyön tavoitteena on edistää ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia sekä vähentää yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Tokmanni tukee Suomen Punaisen Ristin ystävätoimintaa ja osallistuu yksinäisyyden vastaiseen työhön koko sopimuskauden ajan. Tokmanni on tukenut Punaisen Ristin paikallisosastojen toimintaa mahdollistamalla yksinäisille suunnattujen Joulukahviloiden järjestämisen yli 20 paikkakunnalla.

Tokmanni on Punaisen Ristin kumppani myös Nälkäpäivä-keräyksessä. Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta apua voidaan nopeasti lähettää sinne missä hätä on kaikkein suurin, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sekä Punainen Risti että Tokmanni vaikuttavat yli sadalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi Tokmanni on tukenut Suomen Punaisen Ristin avustustyötä koronaepidemiassa tuotelahjoituksin ja tarjoamalla logistista apuaan.
Tokmannin sivuille

 

Yrityslahjoittaminen
Yrityslahjoittaminen
Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset
Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset