Näin yritys voi tukea Nuorten turvataloja

Kuva: Joonas Brandt
Kuva: Joonas Brandt

Näin yritys voi tukea Nuorten turvataloja

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Lahjoituksesi auttaa tukemaan ja kouluttamaan vapaaehtoisia, jotta apu on aina lähellä. Autamme Suomessa vuoden jokaisena päivänä.

Lahjoittajana annat ensiaputaitoja, tuet ystävätoiminnan vapaaehtoisten koulutusta ja pidät Nuorten turvatalot auki vuoden ympäri. Olet mukana varmistamassa, että auttajat ovat aina valmiina.

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Tukea, turvaa ja toimintaa

Nuorten turvatalot tarjoavat apua nuorille ja heidän läheisilleen viidellä paikkakunnalla (Espoo, Helsinki, Vantaa, Tampere ja Turku), sekä valtakunnallisesti verkossa.

Tämän lisäksi turvatalot ovat mukana valtakunnallisesti toimivassa Sekasin-chatissa, josta nuoret voivat kysyä neuvoa päivittäin.

Turvatalot ovat auki arkisin ympäri vuorokauden, ja viikonloppuisin ilta- ja yöaikaan. Tarjoamme nuorelle turvallisen yösijan tarvittaessa. Turvataloilta haetaan yösijan lisäksi apua esimerkiksi mielenterveyden pulmiin, yksinäisyyteen ja perheiden ristiriitatilanteisiin.

Esimerkkejä avusta

Esimerkiksi 600 euron lahjoituksella tarjoat nuorille tai hänen läheisilleen kymmenen tunnin mittaista tapaamista Nuorten turvatalon kriisi- ja perhetyöntekijän kanssa.

Tule mukaan rakentamaan nuorten tulevaisuutta!

Voit lahjoittaa myös suoraan tilille

Tilitiedot: OP FI29 5000 0120 4156 99. Saaja: Suomen Punainen Risti. Viite: 6114.

PS Kun lahjoitat netissä, saat sähköpostiisi viestin otsikolla "Kiitos lahjoituksestasi Punaiselle Ristille". Se on samalla kuittisi kirjanpitoa varten. Mikäli tilaat lahjoituslaskun, huomioithan että sen toimittaminen kestää noin 4-5 työpäivää.

Lahjoituksen tehnyt yritys voi ladata käyttöönsä lahjoittajan viestintäpaketin. Linkki materiaaleihin löytyy samasta sähköpostista.

Lämmin kiitos avusta ❤️

Nuorten turvatalot – tukea, turvaa ja toimintaa
Nuorten turvatalot – tukea, turvaa ja toimintaa
Tukea ja toimintaa nuorille verkossa
Tukea ja toimintaa nuorille verkossa