Ensiapukoulutukset

Leena Koskela

Yksi Punaisen Ristin keskeisiä tavoitteita on suojella elämää ja terveyttä. Tavoitteen saavuttamiseksi järjestöllä on monenlaista toimintaa, joista yksi on laadukkaiden ensiaputaitojen opettaminen kansalaisille.

Tiedot

Sijainti:
Tehtaankatu 1 a, 00140, Helsinki
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 686 3220
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Terveydenhuollon suunnittelija (kouluyhteistyö) keskustoimisto
Jussi Partanen / Suomen Punainen Risti

Pidetään toisistamme huoli kesähelteillä. Lue hukkuneen elottoman henkilön elvytysohjeet.

Joonas Brandt

Reilu vuosi sitten radiojuontaja ja muusikko Ville Kinaret istui autossa ja hakkasi rattia. Oma neuvottomuus hätätilanteessa suututti. Jos vaimo ei olisi ehtinyt ajoissa auttamaan tukehtuvaa lasta, mihin asti omat ensiaputaidot olisivat riittäneet?

Joonas Brandt / Finlands Röda Kors

Punaisen Ristin Taloustutkimuksella teettämän tutkimuksen mukaan lapsiperheiden vanhemmat arvioivat jo alakouluikäisten lastensa osaavan toimia tapaturman sattuessa. Ensiapu- ja turvallisuustaitoja voi kuitenkin opetella jo tätä pienemmänkin lapsen kanssa, toteaa Punaisen Ristin ensiavun asiantuntija Kristiina Myllyrinne.

Tiedot

Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 A, 00100, Helsinki
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
+358 40 630 4705
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Kurssisihteeri, Punainen Risti Ensiapu

Tiedot

Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 A, 00100, Helsinki
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
050 562 9277
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Toimitusjohtaja, Punainen Risti Ensiapu

Defibrillaattori eli defi tai sydäniskuri on laite, jolla elottoman ihmisen sydämestä voidaan poistaa sydämen pysäyttänyt vaarallinen kammiovärinä. Suomessa kansalaiskäyttöön tarkoitettuja neuvovia sydäniskureita on arviolta 3 000, mutta suurimman osan sijoituspaikkaa ei tiedetä.

Jussi Vierimaa / Suomen Punainen Risti

Jokainen peruskoululainen saa ensiapukoulutuksen. Tähän huimaan tavoitteeseen tähtää Suomen Punainen Risti seuraavina vuosina. Näin päätettiin järjestön yleiskokouksessa 11.6. Helsingissä.

Kaisa Sirén / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin Rovaniemen osasto juhlisti 140-vuotista Suomen Punaista Ristiä jalkautumalla viikon ajaksi kauppakeskukseen. Juhlan kunniaksi Rovaniemellä koulutettiin uusia auttajia.

Sivut

Subscribe to Ensiapukoulutukset