Hiv- ja seksuaaliterveystyö

Juuli Aschan / YleX

Vuoden 2019 Kesäkumikampanjan käynnistää Gasellien Suojaus petti -kesäkumibiisi. Kampanjan slogan on tänä vuonna “Suojaudu taudeilta, älä tunteilta”. Suomen Punainen Risti muistuttaa, että tasavertaisessa suhteessa molemmilla on oikeus määrittää omat rajansa.

Tiedot

Sijainti:
Tehtaankatu 1 a, 00140, Helsinki
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 620 4373
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Hiv/seksuaaliterveyden suunnittelija

Tiedot

Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, Joensuu
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
0400 286 637
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Pluspistevastaava, Joensuu
Benjamin Suomela / Suomen Punainen Risti

Ruisrock keräsi Turun aurinkoiseen Ruissaloon 105 000 juhlijaa. Punaiselle Ristin vapaaehtoisille festivaalin ensiapupäivystyksen, selviämisaseman ja Seksikiskan järjestäminen on iso, mutta palkitseva urakka.

Juuli Aschan / YleX

Kesäkumikampanja alkaa YleXPopissa Vaasan kauppatorilla lauantaina 2.6. Tapahtumassa nähdään ensiesitys Kumipuvun musiikkivideosta ja samalla laitetaan jakoon vuoden 2018 Kesäkumit.

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 154 5439
Tehtävä / Titteli: 
Terveydenhuollon suunnittelija, Oulun piiri
Jenni Latvanen / Suomen Punainen Risti

Punaisen Ristin hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset opastivat viime viikonloppuna järjestetyn Weekend Festivalin kävijöitä kondomin käytössä. Kondomiajokortin suorittaminen on yksi osa Seksikiskaa, joka kiertää Kesäkumikampanjan mukana kesän tapahtumissa.

Jussi Tuokkola

Pluspisteissä tarjotaan ilmaista neuvontaa seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Pluspisteet tarjoavat myös maksutonta hiv-testausta nimettömänä.

Niklas Meltio

Kondomin käyttö ulkomailla ehkäisisi puolet suomalaisten hiv-, tippuri- ja kuppatartunnoista. Hiv-tukikeskuksen ja Punaisen Ristin turvaseksipartiot muistuttavat matkailijoita suojaamattoman seksin riskeistä ja rohkaisevat hakeutumaan hiv-testiin tarvittaessa.

Jussi Tuokkola

Miten hiv tarttuu ja miten ei? Mitkä ovat tartunnan oireet? Miten pääsee testiin? Mistä saa neuvoja ja apua?

Sivut

Subscribe to Hiv- ja seksuaaliterveystyö