Omaishoitajien tukitoiminta

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 151 1815
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Sosiaalisen hyvinvoinnin suunnittelija, keskustoimisto

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 147 9350
Yhteystiedon aihe: 
Tehtävä / Titteli: 
Omaishoitajien tukitoiminnan suunnittelija, Oulun piiri
Benjamin Suomela / Suomen Punainen Risti

Venäjänkieliset omaishoitajat oppivat auttamistaitoja Punaisen Ristin auttajakurssilla. Taidoille on kysyntää, sillä venäläisessä kulttuurissa vanhukset hoidetaan kotona.

Jarkko Mikkonen / Suomen Punainen Risti

Leena Pihl on aktiivinen vapaaehtoinen, joka kokee, että omaishoitajien tukeminen tuo iloa myös omaan elämään.

Sami Mustonen, Punainen Risti

Teuvo Savolainen on toiminut Alzheimerin tautia sairastavan vaimonsa omaishoitajana kuuden vuoden ajan. Keskustelut ja tapaamiset toisten omaishoitajien kanssa ovat Teuvolle tärkeä tuki arjen aherruksessa.

Mikko Lehtimäki

Hallituksen suunnittelemat yli 60 miljoonan euron leikkaukset vammaispalveluista kohdistuvat välillisesti myös omaishoitajiin. Hoidettavien läheisten palvelujen ja tuen vähentäminen vaikuttavat koko omaishoitoperheen arkeen ja jaksamiseen.

Tiedot

Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero: 
040 532 6888
Tehtävä / Titteli: 
Terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö, keskustoimisto
Zodiak Finland Oy

Marja-Leena on aivohalvauksen saaneen miehensä Jarmon omaishoitaja. Maija Vilkkumaa tutustui syyskuussa parin arkeen sekä heitä auttavien vapaaehtoisten työhön Vain elämää Goes Punainen Risti -ohjelman kuvauksissa.

Siina Lepola

Omaishoitajien leireillä tärkeää on samassa tilanteessa olevien ihmisten tapaaminen ja asiantuntijoiden vinkit arjessa jaksamiseen. Heinolassa viime viikolla järjestetylle leirille osallistui kymmenen eri-ikäistä omaishoitajaa.

Taina Laakso

Suomen Punainen Risti järjestää omaishoitajille liikunnallisia kursseja yhdessä kuntien kanssa. Hyvinvointia arkeen -kursseilla omaishoitajat saavat hyödyllisiä vinkkejä terveydestään huolehtimiseen.

Sivut

Subscribe to Omaishoitajien tukitoiminta