Tervetuloa Punaisen Ristin yrityskumppaniksi

Eero Pykäläinen
Kuvaaja: Eero Pykäläinen

Lahjoittamalla varoja Punaisen Ristin työn tukemiseen tai valitsemalla yrityslahjaksi Punaisen Ristin tuotteen osoitat välittäväsi ihmisistä, joilla on hätä.

Tee joululahjoitus

Nuorten turvatalot tarjoavat viidellä paikkakunnalla nopeaa kriisiapua nuorille ja heidän perheilleen. Tilaa lasku tai käytä lahjoitustiliä IBAN FI29 1572 3000 3727 30. Saaja: Punainen Risti. Viesti:Nuorten turvatalot.

Katastrofirahaston varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla siellä missä hätä on suurin. Tilaa lasku tai käytä lahjoitustiliä IBAN FI06 2219 1800 0680 00. Saaja: Punainen Risti. Viesti: Katastrofirahasto.

Kotimaan toimintaa tukemalla autat kouluttamaan vapaaehtoisia, jotta kukaan jää ilman apua. Tilaa lasku tai käytä lahjoitustiliä IBAN FI29 1572 3000 3727 30. Saaja: Punainen Risti. Viesti: Kotimaan toiminta.

Shoppaile yrityslahjat Punaisen Ristin verkkokaupasta

Punaisen Ristin verkkokauppa on aina auki. Anna turvallisuutta arkeen ja vapaa-aikaan vaikkapa ensiapulaukun tai heijastintuotteiden muodossa. Punaisen Ristin tuotteilla annat hyvän mielen kiitokseksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi.
 
 
 

Sähköiset joulukortit yrityksille

Lähetä joulutervehdyksesi nopeasti ja ekologisesti. Yrityksessänne jokainen voi lähettää omat korttinsa haluamallansa tervehdyksellä, mutta tarvitsette vain yhden käyttäjätunnuksen. Sähköisiin kortteihin saat myös yrityksen oman logon.
 
Tuotolla tuetaan Punaisen Ristin kotimaan toimintaa, joita on mm. ystävätoiminta, ensiaputoiminta, kotimaan kriisivalmius, Nuorten turvatalot ja maahanmuuttajien kotouttaminen.
 
 

Lataa yrityksesi puhelimiin ilmainen Hengenpelastajan mobiilisovellus

Punaisen Ristin mobiilisovelluksen avulla ensiapuohjeet kulkevat aina työntekijöittesi mukana. Pyydä henkilökuntaasi lataamaan sovellus älypuhelimiinsa jo tänään. Vinkkaa siitä myös asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.
 
Sovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-puhelimiin sekä tabletteihin. Löydät sovelluksen hakusanalla "Punainen Risti".
 

Käynnistä Ketjureaktio keväällä 2017

Työporukoita on helppo kannustaa työmatkapyöräilyyn ja hyötyliikuntaan kisan avulla!

Joukkueiden Ketjureaktiossa polkijoiden työnantaja lahjoittaa Suomen Punaiselle Ristille 1 euron jokaisesta joukkueen polkemasta 25 kilometristä. Osallistuminen on helppoa:

  • Perusta joukkue Kilometrikisan netissä.
  • Klikkaa ilmoittautumislomakkeella "Osallistumme Punaisen Ristin Ketjureaktioon".
  • Kutsu polkijoita mukaan joukkueeseesi. Ilmoita heille joukkueen nimi ja osallistumiskoodi.
  • Polkijat merkitsevät polkemansa kilometrit muistiin Kilometrikisan nettisivuilla
  • Sivuilla näkyvä laskuri laskee Ketjureaktioon ilmoittautuneiden joukkueiden polkemien kilometrien lisäksi rahamäärän (1 euro/25 km), jonka joukkue on polkemisen yhteydessä kerännyt.
  • Yritys tai organisaatio lahjoittaa syyskuun lopussa joukkueen keräämän summan Punaiselle Ristille. Otamme kisan alettua yhteyttä Ketjureaktio-kapteeneihin ja keräämme tiedot lahjoitussummien laskuttamista varten.
  • Toivomme kapteeneiden myös haastavan yrityksensä tuplaaman lahjoitussumman tai pyöristämään sitä reilusti ylöspäin. 
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysyhteistyöstä

 
IFRC/Carl Whetham

Lahjoitus Punaiselle Ristille on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Punaiselle Ristille tehty lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää avun tarvitsijaa.

Laura Kotila

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Yrityskumppanuus on täynnä mahdollisuuksia, ota yhteyttä niin etsitään juuri teille sopiva tapa auttaa.

Kimmo Holopainen

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä miten juuri te voitte olla avuksi.

Varainhankinnan suunnittelija Eeva Arrajoki, eeva.arrajoki(a)punainenristi.fi, 020 701 2274

Mukana auttamassa - yritysyhteistyökumppanit esittäytyvät

Mukana auttamassa on nettisivu, jonne on koottu Punaisen Ristin yrityskumppanuudet. Käy katsomassa, mitkä yritykset ovat mukana avun ketjussa ja millaisia hankkeita ne tukevat.

Ensiapu, elämäntaito.

Punaisen Ristin ensiapukurssien yhteinen ydin on henkeä pelastava hätäensiapu. Siihen liitämme yritysten ja kohderyhmien tarpeiden mukaisia sisältöjä, sekä huomiomme työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimukset. Kurssi voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Punaisen Ristin koulutuskeskuksissa.

Merkkiteot ovat aineettomia lahjoja, joiden avulla yritykset voivat suunnata tukensa valitsemaansa Punaisen Ristin kohteeseen.