Tervetuloa Punaisen Ristin yrityskumppaniksi

Eero Pykäläinen
Kuvaaja: Eero Pykäläinen

Lahjoittamalla varoja Punaisen Ristin työn tukemiseen tai valitsemalla yrityslahjaksi Punaisen Ristin tuotteen osoitat välittäväsi ihmisistä, joilla on hätä.

Osallistu Nälkäpäivä-keräykseen

Nälkäpäivä järjestetään tänä vuonna 20.-22.9.2018. Siinä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti sekä kotimaassa että ulkomailla niiden ihmisten auttamiseen, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Suomessa katastrofirahaston varoilla autetaan mm. tulipaloissa kotinsa menettäneitä perheitä. Maailmalla apua tarvitaan kipeästi esimerkiksi Bangladeshissa, jonne on paennut Myanmarista yli miljoona ihmistä.

Lue lisää yritysten Nälkäpäivästä

Tee lahjoitus

Nuorten turvatalot tarjoavat viidellä paikkakunnalla nopeaa kriisiapua nuorille ja heidän perheilleen. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Katastrofirahaston varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla siellä, missä hätä on suurin. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Kotimaan toimintaa tukemalla autat kouluttamaan vapaaehtoisia, jotta kukaan ei jää ilman apua. Tee lahjoitus tilaamalla lasku.

Perusta yrityksellesi oma nettilipas eli sähköinen keräyslipas. Sillä keräät helposti asiakkaittesi ja kumppaneittesi verkkopankin tai luottokortin kautta tekemät lahjoitukset. Lippaaseen johtavaa linkkiä voit jakaa sähköpostilla ja Facebookissa. Lippaan voi myös laittaa näkyviin yrityksen internet- tai intranet-sivulle. Lipas (tai tarvittaessa useampia) perustetaan osoitteessa http://oma.punainenristi.fi. Ruotsin- ja englanninkieliset lippaat vastaavasti punainenristi.fi/rodakorset ja punainenristi.fi/redcross.

Shoppaile yrityslahjat Punaisen Ristin verkkokaupasta

Punaisen Ristin verkkokauppa on aina auki. Tuo lisää turvallisuutta arkeen ja vapaa-aikaan vaikkapa ensiapulaukun muodossa. Punaisen Ristin tuotteilla annat hyvän mielen kiitokseksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi.
 
 
 

Käynnistä Ketjureaktio - pyörää polkemalla apua Syyriaan

Ketjureaktio on Kilometrikisa-pyöräilykampanjan sisällä toimiva keräys. Perusta työpaikalla joukkue ja lähde polkemaan hyvän asian puolesta. Lahjoitukset (1€/25km) ohjataan terveystyöhön Syyriassa. Lue lisää Ketjureaktiosta.

Lataa yrityksesi puhelimiin ilmainen Hengenpelastajan mobiilisovellus

Punaisen Ristin mobiilisovelluksen avulla ensiapuohjeet kulkevat aina työntekijöittesi mukana. Pyydä henkilökuntaasi lataamaan sovellus älypuhelimiinsa jo tänään. Vinkkaa siitä myös asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.
 
Sovellus on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-puhelimiin sekä tabletteihin. Löydät sovelluksen hakusanalla "Punainen Risti".
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysyhteistyöstä

 
Eeva Arrajoki, [email protected], puh. 020 701 2274, tai
Regina Laurén, [email protected].fi, puh. 020 701 2199.
Kimmo Holopainen

Ota yhteyttä, mietitään yhdessä miten juuri te voitte olla avuksi.

Projektipäällikkö Eeva Arrajoki, eeva.arrajoki(a)punainenristi.fi, 020 701 2274

Mikä on Nälkäpäivä-keräys?

Nälkäpäivä-keräys järjestetään tänä vuonna 20.-22.9.2018. Keräyksessä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kun rahaa ei ole korvamerkitty tiettyyn kohteeseen, sitä voidaan käyttää nopeasti juuri siellä, missä eniten tarvitaan.

Lahjoitus yritykselle tärkeään kohteeseen on oivallinen tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Se tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden viestiä yrityksesi arvoista ja suhteesta ympäröivään maailmaan.

Tatu Blomqvist/SPR

Lahjoitus Punaiselle Ristille on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Punaiselle Ristille tehty lahjoitus menee varmasti perille ja hyödyttää avun tarvitsijaa.

Kimmo Holopainen

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta. Yrityskumppanuus on täynnä mahdollisuuksia, ota yhteyttä niin etsitään juuri teille sopiva tapa auttaa.

Mukana auttamassa - yritysyhteistyökumppanit esittäytyvät

Mukana auttamassa on nettisivu, jonne on koottu Punaisen Ristin yrityskumppanuudet. Käy katsomassa, mitkä yritykset ovat mukana avun ketjussa ja millaisia hankkeita ne tukevat.

Ensiapu, elämäntaito.

Punaisen Ristin ensiapukurssien yhteinen ydin on henkeä pelastava hätäensiapu. Siihen liitämme yritysten ja kohderyhmien tarpeiden mukaisia sisältöjä, sekä huomiomme työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimukset. Kurssi voidaan järjestää joko asiakkaan omissa tiloissa tai Punaisen Ristin koulutuskeskuksissa.

Kampanjat