Yritysten merkkiteot

Merkkiteot ovat aineettomia lahjoja, joiden avulla yritykset voivat suunnata tukensa valitsemaansa Punaisen Ristin kohteeseen.

Merkkiteko: tue kenttäsairaalaa

Suomen Punaisella Ristillä on jatkuvassa lähtövalmiudessa kaksi kenttäsairaalaa tai vaihtoehtoisesti neljä terveysasemaa henkilökuntineen. Laitteisto ja välineistö on valmiina logistiikkakeskuksessa Tampereella, josta ne voidaan viipymättä lähettää katastrofialueelle. Sairaalan tarvikkeiden kokoamiseen Kalkussa saattaa mennä lähes vuosi.
Jokainen Merkkiteollaan sairaalan tarvikkeiden kokoamiseen osallistunut saa lahjoitustodistuksen osallisuudestaan.

Tee Merkkiteko, jonka arvo on 750 €

Lue lisää kenttäsairaalasta

Merkkiteko: tarjoa paikka turvatalossa

Punaisen Ristin turvatalot viidellä paikkakunnalla Suomessa tarjoavat apua 12–19-vuotiaille nuorille, joilla on pieniä tai suurempia huolenaiheita elämässään. Niissä nuorelle tukea ja juttuseuraa tarjoaa turvallinen aikuinen. Nuorten turvatalojen palvelut ovat nuorille ja perheille ilmaisia.
Jokainen Merkkiteollaan turvataloja tukenut saa lahjoitustodistuksen osallistumisestaan.

Tee Merkkiteko, jonka arvo on 250 €

Lue lisää turvataloista

Merkkiteko: hanki terveysvalistajalle polkupyörä

Pyörä on tärkeä ja monilla alueilla jopa ainoa liikkumisväline monissa Afrikan maissa. Sen avulla vapaaehtoiset terveysvalistajat liikkuvat esim. Zimbabwessa kylien välillä jakaen tietoa epidemioista ja katastrofivalmiudesta. Etenkin itäisessä Afrikassa pyörä on halpa ja erinomainen keino liikkua maaston tasaisuuden huomioon ottaen. Tällä merkkiteolla hankit polkupyörän yhdelle vapaaehtoiselle terveysvalistajalle ja mahdollistat hänen työskentelynsä laajemmalla alueella.
Jokainen Merkkiteollaan pyörän hankkinut saa lahjoitustodistuksen osallistumisestaan.

Tee Merkkiteko, jonka arvo on 100 €

Lue lisää pyöräilystä Afrikassa

Kysy lisää Merkkiteoista:

Keräyslupa