Lapset leikkivät supersankareita pakolaisleirillä.

Aloita kuukausilahjoitus nyt

Kuva: Palestiinan Punainen Puolikuu
Kuva: Palestiinan Punainen Puolikuu

Aloita kuukausilahjoitus nyt

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Lahjoituksesi tarkoittaa konkreettista apua: Ruokaa, vettä, suojaa. Maailmalla ja Suomessa. Autat heikoimmilla olevia hädän hetkellä ja tuet vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä.

Lahjoituksia ei sidota etukäteen tiettyyn kohteeseen, joten niitä voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin.

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Lahja kriisin tai katastrofin keskelle

Kuukausilahjoituksesi ansiosta Punaisen Ristin avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla. Voit kohdistaa apusi joko katastrofirahastoon, kotimaan vapaaehtoistoimintaan tai puoliksi molempiin.

Aloita lahjoittajana täyttämällä lomake

Valitse tällä sivuilla lahjoituksen kohde, summa, kuukausittainen veloituspäivä ja anna omat tietosi. Jos valitset e-laskun, saat sähköpostiisi viitenumeron ja ohjeet e-laskun tekemiseen omassa verkkopankissasi.

Jos valitset valtakirjan, toimitamme sen sinulle kotiin postin välityksellä. Palauta valtakirja täytettynä ja allekirjoitettuna palautuskuoressa (postimaksu on maksettu).

Tai aloita MobilePay-kuukausilahjoitus

Ota puhelimesi esiin ja lahjoita haluamasi summa katastrofirahastoon vaivattomasti MobilePaylla kuukausittain.

Täytä MobilePay-lahjoituslomake ja saat paluuviestissä linkin, josta pääset viimeistelemään kuukausilahjoituksesi MobilePay-sovelluksessa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Lahjoittajapalvelumme auttaa lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla lahjoitukset@punainenristi.fi tai soita numeroon 020 701 2192 (ma-pe 8.30-16). Autamme mielellämme.

PS Jos haluat tehdä muutoksen kuukausilahjoitukseesi, ota yhteyttä lahjoittajapalveluun.

Apua sinun avullasi
Apua sinun avullasi
Lahjoittajapalvelu
Lahjoittajapalvelu