Pienen lapsen käsi iäkkään henkilön kädessä.

Autetaan yhdessä Ukrainan kriisistä kärsiviä

Autetaan yhdessä Ukrainan kriisistä kärsiviä

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Miljoonat ihmiset ovat menettäneet kotinsa, ja pulaa on perusasioista – vedestä, lämmityksestä ja terveydenhuollosta. Ihmisten henkinen jaksaminen on koetuksella. Sinä voit auttaa.

Tuellasi Punainen Risti jakaa apua Ukrainan kriisin uhreille. Lahjoita heti, tai lue lisää avustustyöstä.

Halutessasi voit jättää yhteystietosi alle, ja seurata työtämme, mutta voit lahjoittaa myös nimettömänä.

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Auttamisen halu on yhdistänyt s-ryhmäläiset ympäri Suomen. Yhdessä alueosuuskauppojen ja asiakkaiden kanssa S-ryhmä keräsi vuonna 2022 liki miljoona euroa lahjoituksia Suomen Punaiselle Ristille tarvittavan avun antamiseksi. Lisäksi S-ryhmästä on tehty tavaralahjoituksia Suomessa olevien Ukrainan pakolaisten avuksi, ja osuuskaupat ovat mahdollisuuksien mukaan palkanneet ukrainalaisia töihin.

S-ryhmän tuki jatkuu edelleen. Kaupparyhmän omien raha- ja tavaralahjoitusten sekä esimerkiksi Ukrainan pakolaisten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien tukemisen lisäksi S-ryhmän asiakkaat voivat auttaa oman osuuskauppansa välityksellä. Eri osuuskaupoissa on mahdollista esimerkiksi lahjoittaa pullonpalautusrahoja Punaisen Ristin Ukraina-keräykseen. Kaupoista voi myös hankkia S-ryhmän ruokakauppojen lahjakortteja, jotka toimitetaan sotaa paossa olevien ukrainalaisten käyttöön.

Apua tarvitaan edelleen. Tukea tarvitsevat sekä ihmiset Ukrainassa että maissa, joihin ihmisiä on paennut.

Voit lahjoittaa myös

Tilitiedot

Tili: S-Pankki FI91 3939 0012 3129 30, SBANFIHH. Saaja: Punainen Risti. Viite: 5652.

Tehdään yhdessä hyvää ❤️