Hymyilevä Punaisen Ristin vapaaehtoinen järjestelemässä ruoka-apua.

Millainen vapaaehtoinen olisit?

Kuva: Joonas Brandt / Suomen Punainen Risti

Testaa millainen auttaja olet

Punainen Risti auttaa monin eri tavoin sekä Suomessa että maailmalla. Apumme perustuu kaikkialla vapaaehtoisten haluun auttaa toisia ihmisiä niin arjen apuna kuin kriiseissäkin. Auttaa voit silloin, kun sinulle sopii. Voit samalla löytää itsellesi merkityksellisen harrastuksen. Millainen vapaaehtoinen sinä olet tai olisit? Se selviää tällä nopealla testillä!

Mikä sinua kiinnostaa?

Valitse listalta yksi tai useampi aihe, joiden perusteella etsimme sinulle mielekkään tavan auttaa.

Taitojani kuvaa parhaiten

Valitse yksi tai useampi aihe listalta, joiden perusteella etsimme sinulle mielekkään tavan auttaa.

Kielitaitosi?

Valitse osaamasi kielet listalta. Voit myös täyttää valinnat myöhemmin. Hyödynnämme valintaa sinulle sopivan toiminnan löytämisessä.

Miten liikut?

Valitse pääasiallinen liikkumistapasi. Valintojesi perusteella voimme suositella sinulle helposti saavutettavaa vapaaehtoistoimintaa.

Mikä on sinulle kohtuullinen matka-aika yhden suunnan siirtymiseen (min)?

Syötä kohtuullinen matka-aika minuuteissa

Milloin sinulle sopii parhaiten?

Mitkä hetket sinulle sopivat parhaiten?

Ikäsi?

Kerrothan meille vielä ikäsi.

Syötä ikäsi vuosina

Odota

Haemme tuloksia.

Virhe

Nyt sattui jokin harmillinen virhe tulosten muodostamisessa. Kokeilisitko myöhemmin uudelleen.

Olet erinomainen tuleva vapaaehtoinen!

Kuulut yhteisösi vastuunkantajiin ja olet ylpeä siitä. Sinulle vapaaehtoistyö ja luottamustehtävät ovat oleellinen osa identiteettiä. Olet sydämelläsi mukana auttamassa ja organisoimassa toimintaa. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Vaikka et tunnistaisikaan, niin ilmoittaudu ihmeessä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi – etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Olet erinomainen tuleva vapaaehtoinen!

Olet reipas ja rehti oman paikkakuntasi aktiivi – aina valmiina toimintaan. Erityisesti olet kiinnostunut valmiustoiminnasta ja täsmätekemisestä, kuten ruoka-avun jakamisesta. Kenties toimitkin jo muissa vapaaehtoistehtävissä, esimerkiksi jossakin urheiluseurassa. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Vaikka et tunnistaisikaan, niin ilmoittaudu ihmeessä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi – etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Olet erinomainen tuleva vapaaehtoinen!

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa elämääsi. Sinulla on aito halu auttaa ja samalla lisätä merkityksellistä sisältöä elämääsi. Sinulle on tärkeää saada valita tekemistä, johon olet motivoitunut ja jonka koet osaavasi hyvin. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Vaikka et tunnistaisikaan, niin ilmoittaudu ihmeessä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi – etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Olet erinomainen tuleva vapaaehtoinen!

Seuraat aktiivisesti uutisia, olet kiinnostunut omien arvojesi mukaisesta auttamisesta ja haluat tehdä maailmasta paremman paikan. Aktivoidut usein julkisen keskustelun vaikutuksesta ja otat kantaa asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Vaikka et tunnistaisikaan, niin ilmoittaudu ihmeessä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi - etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Olet erinomainen tuleva Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoinen!

Olet erinomainen tuleva vapaaehtoinen – ehkä oletkin jo mukana Punaisen Ristin toiminnassa. Olet avoin erilaisille vaihtoehdoille ja kiinnostunut useista eri asioista. Liikut joustavasti vapaaehtoistehtävästä toiseen elämäntilanteesi mukaan. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Vaikka et tunnistaisikaan, niin ilmoittaudu ihmeessä Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi - etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Hyödynnä testin tuloksia ja tule mukaan!

Jaa tuloksesi sosiaalisessa mediassa.