Nuorten turvatalo

Hanna Linnakko
Hanna Linnakko

Nuorten turvatalot auttavat nuoria ja heidän perheitään niin pienissä kuin suurissakin pulma- ja kriisitilanteissa.

Nuorten turvataloista apua maanlaajuisesti
  • Nuorten turvatalot sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.
  • Turvatalot auttavat maanlaajuisesti verkossa joka tiistai ja torstai järjestettävässä nuorten chatissa. Chatin aiheet vaihtelevat nuorten toiveiden mukaan.
  • Nuorten turvataloista saat apua myös puhelimitse. Kaikkien turvatalojen yhteystiedot löydät täältä.

Nuorten turvatalot auttavat 12-21-vuotiaita nuoria ja heidän perheitään elämän pulmatilanteissa. Turvatalot tarjoavat keskusteluavun lisäksi muun muassa itsenäistymisen tukea, läheisneuvonpitoa, päivärytmin palautusta sekä ystävä- ja ryhmätoimintaa.

Kynnys on matalalla

Nuorten turvatalot ovat matalan kynnyksen tukipaikkoja, joihin voi hakeutua omasta aloitteesta silloin, kun nuori tai joku hänen perheestään tuntee tarvitsevansa ulkopuolista apua. Turvatalot tarjoavat nuorelle tarvittaessa myös väliaikaisen yöpymispaikan.

24/7/365

Turvatalot tarjoavat keskusteluavun lisäksi itsenäistymisen tukea, läheisneuvonpitoa sekä ystävä- ja ryhmätoimintaa. Kaikki palvelut ovat maksuttomia. - See more at: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/nuorten-turvatalosta/tiet...
Turvatalot tarjoavat keskusteluavun lisäksi itsenäistymisen tukea, läheisneuvonpitoa sekä ystävä- ja ryhmätoimintaa. Kaikki palvelut ovat maksuttomia. - See more at: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/nuorten-turvatalosta/tiet... voi hakeutua omasta aloitteesta silloin, kun nuori tai joku hänen perheestään tuntee tarvitsevansa ulkopuolista apua ja tukea.

Turvatalojen palvelut ovat saatavilla arkisin ympäri vuorokauden ja viikonloppuisin ilta- ja yöaikaan. Avun saa välittömästi ja ilman jonotusta. Kaikki Nuorten turvatalojen palvelut ovat maksuttomia eikä lähetettä tai ajanvarausta tarvita.

Tukinet-chat verkossa

Lisäksi Nuorten turvatalot tarjoavat nuorille keskustelu- ja kriisiapua Tukinet-chatissa kaksi kertaa viikossa. Turvatalot myös ylläpitävät toimintavalmiutta nuorten kriisichattien järjestämiseen.

Tule vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistyö on Nuorten turvatalossa monipuolista: päivystysvapaaehtoinen on työntekijän työparina läsnä nuorille talon aukioloaikoina. Vapaaehtoinen voi myös työskennnellä nuorten ryhmänohjaajana, nettipäivystäjänä, tukihenkilönä tai kummina nuorelle. Ota yhteyttä sinua lähinnä sijaitsevaan turvataloon.

Nuorten turvatalojen yhteystiedot

Nuorten turvatalotoimintaa rahoittavat Punaisen Ristin lahjoittajat, Raha-automaattiyhdistys ja turvatalojen kotikunnat.

 

 

 

Seuraa Nuorten turvataloja Facebookissa
 

Hanna Linnakko

Nuorten turvatalot ovat monin eri tavoin nuorten ja heidän vanhempiensa tukena. Turvatalot tarjoavat keskusteluavun lisäksi itsenäistymisen tukea, läheisneuvonpitoa sekä ystävä- ja ryhmätoimintaa. Kaikki palvelut ovat maksuttomia.

Hanna Linnakko

Nuorten turvatalot tarjoavat apua sekä kasvokkain että puhelimitse - mikään ei ole liian pieni syy tulla käymään tai ottaa yhteyttä!

Hanna Linnakko

Punaisen Ristin Nuorten turvataloissa työskentelee vakituisten työntekijöiden lisäksi paljon vapaaehtoisia, joiden työpanos on toiminnan kannalta merkittävä.

Täältä löydät Nuorten turvatalojen yhteystiedot, reittiohjeet sekä aukioloajat.

Hanna Linnakko

Uutisia ja tapahtumia Nuorten turvataloilta.