Punaisen Ristin avustustyöntekijä juottaa vastasyntyneelle ravintoliuosta.

Yrityslahjoittaminen

Yrityslahjoittaminen

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Black Friday - Ei alennusta, vaan turvaa nuorille.

Lahjoituksesi avulla nuori saa vaikeassa elämäntilanteessa aikuisen kuuntelijan ja katon päänsä päälle. Nuorten turvataloissa kynnys on matalalla ja ongelmiin voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa. (Lue lisää>)

Klikkaa JATKA 👇 ja lahjoita!

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Osoita yritysvastuuta tekemällä lahjoitus Punaiselle Ristille. Vahvistat samalla turvallisuutta ja vähennät yksinäisyyttä.

Tutustu yritysten lahjoituspaketteihin ja muihin lahjoitusvaihtoehtoihin.

Käsittelemme lahjoitukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Lämmin kiitos avusta ❤️.

Ota rohkeasti yhteyttä

Autamme mielellämme yritysten tuotteisiin ja yrityslahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lähetä sähköposti lahjoitukset@redcross.fi tai soita 020 701 2192 (ma-pe klo 8.30-16).

Valitse yrityksellenne sopiva tapa lahjoittaa

Joulu on otollinen aika muistaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Yrityslahjoittaja saa käyttöönsä myös jouluisen viestintäpaketin.

500 € lahjoitus

Saat yrityksesi käyttöön:

 • Jouluiset bannerit - bannereilla voit kertoa lahjoituksesta sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja sähköpostin allekirjoituksessa
 • 100 kpl Punaisen Ristin sähköisiä kortteja jouluisasta valikoimastamme - näillä korteilla voit ilahduttaa sidosryhmiäsi henkilökohtaisesti

2000 € lahjoitus

Saat yrityksesi käyttöön:

 • Jouluiset bannerit - bannereilla voit kertoa lahjoituksesta sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja sähköpostin allekirjoituksessa
 • 300 kpl Punaisen Ristin sähköisiä kortteja jouluisasta valikoimastamme - näillä korteilla voit ilahduttaa sidosryhmiäsi henkilökohtaisesti
 • Kiitosilmoitus Punaisen Ristin Avun maailma –lehteen 1/2022 - lähetämme myös näytenumeron kyseisestä lehdestä antamaasi osoitteeseen

10 000 € lahjoitus

Saat yrityksesi käyttöön:

 • Jouluiset bannerit - bannereilla voit kertoa lahjoituksesta sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja sähköpostin allekirjoituksessa
 • haluamasi määrän Punaisen Ristin sähköisiä kortteja jouluisasta valikoimastamme - näillä korteilla voit ilahduttaa sidosryhmiäsi henkilökohtaisesti
 • Kiitosilmoitus Punaisen Ristin Avun maailma –lehteen 1/2022 - lähetämme myös näytenumeron kyseisestä lehdestä antamaasi osoitteeseen
 • Puhuja yrityksesi henkilöstötilaisuuteen vuoden 2022 aikana - kosketa henkilökuntaasi asiantuntijamme tiedolla ja kokemuksella. Valitse teemaksi kotimaan toiminta, kansainväliset ilmiöt tai valmiustoiminta. Käytännön järjestelyt sovitaan tarkemmin tammikuun 2022 aikana.

Toimi näin

 1. Lahjoita yrityksellesi merkitykselliseen kohteeseen 
 2. Ilmoita yrityksesi yhteyshenkilö ja sähköpostiosoite osoitteeseen lahjoitukset@punainenristi.fi
 3. Saat linkin materiaaleihin, koodin jolla voit lunastaa sähköiset kortit, ja ohjeet puhujan tilaamista varten sähköpostiisi.

 

Löydät vastuulliset yrityslahjat ja turvatuotteet Punaisen Ristin verkkokaupasta. Ostoksellasi annat hyvän mielen henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi. Samalla tuet Punaisen Ristin toimintaa.

Punaisenristinkauppa.fi

Hyvä Joulumieli -keräys on Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita.

Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa nopeasti ja tehokkaasti vuosittain kymmeniin maihin.

Hädän kohdatessa voimme toimittaa kriisialueelle avustustyöntekijöitä sekä avustustarvikkeita, kuten telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan.

Hätäavun jälkeen Punainen Risti auttaa jälleenrakentamisessa ja opettaa paikallisia toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla tuemme myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistelemme jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.

Lue lisää kansainvälisestä avustustyöstä

Kotimaassa Punainen Risti auttaa onnettomuustilanteissa, lievittää yksinäisyyttä, huolehtii haavoittuvassa asemassa olevista ja tukee maahanmuuttajia esimerkiksi kotoutumistoiminnalla.

Ylläpidämme kriisivalmiutta kouluttamalla ja tukemalla vapaaehtoisia kaikkialla Suomessa.

Yleislahjoitus kotimaahan
Kotimaan yleislahjoitukset kohdistetaan siihen työhön, missä varoja kulloinkin eniten tarvitaan.

Nuorten turvatalot
Nuorten turvatalot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella antavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen kaikenlaisissa pulma- ja kriisitilanteissa.

Turvatalot auttavat vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, ja tarjoavat nuorelle tarvittaessa turvallisen yösijan. Nuori tai perhe voi tulla turvataloon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia.

Lue lisää turvatalojen toiminnasta

Ystävätoiminta
Yksinäisyys on tuhoisaa ihmisen hyvinvoinnille. Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna.

Meistä jokainen tarvitsee toisen ihmisen seuraa, ja yksikin myönteinen ihmissuhde voi katkaista yksinäisyyden kierteen.

Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Ystävät tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa heille itselleen sopivalla tavalla esimerkiksi kahvitellen tai ulkoillen.

Ystävätoiminnalle tehtyjä lahjoituksia käytetään mm. ystävätoiminnan koordinoimiseen ja vapaaehtoisten kouluttamiseen.

Lue lisää ystävätoiminnasta

Materiaalin ja palvelujen lahjoittaminen

Tällä lomakkeella voit tarjota Suomen Punaiselle Ristille tietoja tavaralahjoituksista ja palveluista sekä muista mahdollisista lahjoituksista.

Ilmoitusten perusteella valitsemme tuotteet ja palvelut, joille kullakin hetkellä on tarvetta. Otamme yhteyttä ja sovimme yhteistyön yksityiskohdista.

Vastaanotamme vain ehjiä, toimivia ja hyväkuntoisia tuotteita ja vaatteita.

Voitte myös lahjoittaa Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloihin, jossa ne myydään SPR:n katastrofirahaston ja kotimaantyön tukemiseksi. Konttien toiminnasta voi lukea lisää Kontin sivuilta.

Kiitämme lämpimästi halustanne auttaa!

Täytä lomake ja klikkaa Lähetä-painiketta.

Lahjoittajan yhteystiedot

Mitä tahdot lahjoittaa?

Lahjoitettavan materiaalin sijainti

Kiitos!

Punaisen Ristin yrityskannatusjäsenenä tuette Suomen Punaisen Ristin paikallista vapaaehtoistoimintaa. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla 300 euron vuosittaisen jäsenmaksun.

Kannatusjäsenenä saatte jäsenetuja – esimerkiksi alennusta Punaisen Ristin ensiaputuotteista ja joulukorteista. Yrityskannatusjäsenille lähetetään myös Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

Lisätietoa yrityskannatusjäsenyydestä ja piirikohtaisista jäseneduista saatte alueenne Punaisen Ristin piiritoimistosta

Tehdään yhdessä hyvä joulu
Yritysten joulu
Osallistu Hyvä Joulumieli -keräykseen
Hyvä Joulumieli -keräys
Yrityskumppanuus Punaisen Ristin kanssa
Kumppanuus