Punaisen Ristin avustustyöntekijä juottaa vastasyntyneelle ravintoliuosta.

Yrityslahjoittaminen

Kuva: Intian Punainen Risti
Kuva: Intian Punainen Risti

Yrityslahjoittaminen

Lahjoittajatyypit
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo
Valitse oikea arvo

Taistelussa koronaa vastaan tarvitsemme toisiamme. Lahjoita maailmanlaajuiseen hätäapuun.

Paikallisilla Punaisilla Risteillä ja sisarjärjestöillämme on merkittävä rooli tarvikkeiden ja tiedon jakamisessa sekä rokotuskampanjoissa.

Ole auttajiemme tukena - lahjoita katastrofirahastoon

Anna oikea arvo

Valitse maksutapa

Lahjoitus Punaiselle Ristille on hieno tapa osoittaa yrityksesi vastuullisuutta. Lahjoituksen teet helposti haluamaasi kohteeseen sivun ylälaidassa olevalla lomakkeella tai tutustumalla muihin lahjoitusvaihtoehtoihin.

Yhteydenotot: yritykset(at)punainenristi.fi tai soita numeroon 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Käsittelemme lahjoitukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Lämmin kiitos avusta.

Valitse yrityksellenne sopiva tapa lahjoittaa

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon tehtyjen lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita.

Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa nopeasti ja tehokkaasti vuosittain kymmeniin maihin.

Hädän kohdatessa voimme toimittaa kriisialueelle avustustyöntekijöitä sekä avustustarvikkeita, kuten telttoja, huopia, puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan.

Hätäavun jälkeen autamme jälleenrakentamisessa ja opetamme paikallisia toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla tuemme myös kehitysyhteistyöohjelmia ja taistelemme jatkuvasti sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.

Tee lahjoitus tai tilaa lasku
Lue lisää kansainvälisestä avustustyöstä

Kotimaassa Punainen Risti auttaa onnettomuustilanteissa, lievittää yksinäisyyttä, huolehtii haavoittuvassa asemassa olevista ja tukee maahanmuuttajia esimerkiksi kotoutumistoiminnalla.

Ylläpidämme kriisivalmiutta kouluttamalla ja tukemalla vapaaehtoisia kaikkialla Suomessa.

Yleislahjoitus kotimaahan
Kotimaan yleislahjoitukset kohdistetaan siihen työhön, missä varoja kulloinkin eniten tarvitaan.

Tee lahjoitus tai tilaa lasku

Nuorten turvatalot
Nuorten turvatalot Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Tampereella antavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen kaikenlaisissa pulma- ja kriisitilanteissa.

Turvatalot auttavat vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, ja tarjoavat nuorelle tarvittaessa turvallisen yösijan. Nuori tai perhe voi tulla turvataloon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia.

Tee lahjoitus tai tilaa lasku
Lue lisää turvatalojen toiminnasta

Ystävätoiminta
Yksinäisyys on tuhoisaa ihmisen hyvinvoinnille. Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna.

Meistä jokainen tarvitsee toisen ihmisen seuraa, ja yksikin myönteinen ihmissuhde voi katkaista yksinäisyyden kierteen.

Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Ystävät tapaavat toisiaan ja viettävät aikaa heille itselleen sopivalla tavalla esimerkiksi kahvitellen tai ulkoillen.

Ystävätoiminnalle tehtyjä lahjoituksia käytetään mm. ystävätoiminnan koordinoimiseen ja vapaaehtoisten kouluttamiseen.

Tee lahjoitus tai tilaa lasku
Lue lisää ystävätoiminnasta

Kysy lisää yrityslahjoittamisesta kotimaahan: yritykset(at)punainenristi.fi tai soita numeroon 020 701 2000. Palvelemme arkisin klo 8.30-16.

Hyvä Joulumieli -keräys on Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Lahjoita Hyvä Joulumieli -keräykseen

Lue lisää Hyvä Joulumieli -keräyksestä

Materiaalin ja palvelujen lahjoittaminen

Tällä lomakkeella voit tarjota Suomen Punaiselle Ristille tietoja tavaralahjoituksista ja palveluista sekä muista mahdollisista lahjoituksista.

Ilmoitusten perusteella valitsemme tuotteet ja palvelut, joille kullakin hetkellä on tarvetta. Otamme yhteyttä ja sovimme yhteistyön yksityiskohdista.

Vastaanotamme vain ehjiä, toimivia ja hyväkuntoisia tuotteita ja vaatteita.

Voitte myös lahjoittaa Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloihin, jossa ne myydään SPR:n katastrofirahaston ja kotimaantyön tukemiseksi. Konttien toiminnasta voi lukea lisää sivulta kontti.punainenristi.fi.

Kiitämme lämpimästi halustanne auttaa!

Täytä lomake ja klikkaa Lähetä-painiketta.

Lahjoittajan yhteystiedot

Mitä tahdot lahjoittaa?

Lahjoitettavan materiaalin sijainti

Kiitos!

Punaisen Ristin yrityskannatusjäsenenä tuette Suomen Punaisen Ristin paikallista vapaaehtoistoimintaa. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla 300 euron vuosittaisen jäsenmaksun.

Kannatusjäsenenä saatte jäsenetuja – esimerkiksi alennusta Punaisen Ristin ensiaputuotteista ja joulukorteista. Yrityskannatusjäsenille lähetetään myös Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

Lisätietoa yrityskannatusjäsenyydestä ja piirikohtaisista jäseneduista saatte alueenne Punaisen Ristin piiritoimistosta

Punaisen Ristin verkkokaupasta löydät vastuulliset yrityslahjat ja turvatuotteet. Ostoksellasi annat hyvän mielen henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja itsellesi.

Vaikuttava lahja on sitomaton lahjoitus Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon tai kotimaan toiminnan tukemiseen. Se on aineeton lahja hänelle, joka ei halua tavaroita. Konkreettinen se on hänelle, joka tarvitsee aineellista apua.

Vastuulliset yrityslahjat verkkokaupastamme

Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset
Yrityksen vapaaehtoistoiminta ja koulutukset
Yrityskumppanuus Punaisen Ristin kanssa
Kumppanuus